Konsumenternas Försäkringsbyrå

Konsumenternas Försäkringsbyrå söker en engagerad jurist/specialist

Vill du göra skillnad för Sveriges konsumenter inom försäkring?

 

Konsumenternas Försäkringsbyrå är en stiftelse som ger konsumenter vägledning i försäkrings- och pensionsfrågor. Våra huvudmän är Konsumentverket, Finansinspektionen och Svensk Försäkring.

 

Vi söker nu en driven och mångfacetterad specialist/jurist, gärna med kunskap inom motorförsäkring, som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vårt kontor ligger i Garnisonen på Karlavägen i Stockholm och vi är idag 13 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar vägledning till konsumenter per telefon och mejl samt löpande arbete med vår informativa webbplats (www.konsumenternas.se) som innehåller försäkringsjämförelser och annan information. Du kommer löpande ha kontakt med försäkringsbolag, våra huvudmän och massmedia. I rollen ingår också att delta i olika projektarbeten, hålla presentationer e t c.

 

I din roll kommer du att arbeta brett men din huvudinriktning kommer vara motorförsäkring.

 

Vem är du?

Eftersom vi är en liten byrå behöver vi alla vara flexibla och mångsidiga. Framför allt har du ett stort intresse för motorfrågor. Vidare är du en strukturerad, resultatorienterad, engagerad och kreativ person med ett genuint intresse för människor och konsumentfrågor. Vi ser gärna att du är bekväm med att röra dig i olika IT-miljöer och har ett stort intresse för kommunikation. Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäkringsbranschen, kanske som jurist alternativt produkt- eller skadeavdelning.

 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna-Karin Baltzari Danfors, chef för byrån, på tfn 070-391 88 87. Sista ansökningsdag är den 16 oktober 2022. Vi kallar till intervju löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi kan lova dig ett utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor i en spännande organisation!

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 16 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Konsumenternas Försäkringsbyrå

Alla jobb hos Konsumenternas Försäkringsbyrå

Liknande jobb Konsumenternas Försäkringsbyrå söker en engagerad jurist/specialist