Kompressorteknik Sweden AB

Internationell Säljare / International Sales manager

Vi söker en Internationell Säljare som under några år ska bygga upp den tyska marknaden för verkstadsunderhåll av industrikompressorer. Viktiga och stora affärer för kunderna där service och leverans är vår styrka på marknaden.    

Den tyska industrin växer och under denna tillväxt ser vi stora möjligheter och potential att ta oss in på marknaden eftersom kompetens och resurser i stor omfattning saknas, efterfrågan större än utbudet.

Profil och personliga egenskaper

Du älskar att arbeta med försäljning och internationella affärer. Möte med människor ger dig energi och att komma till avslut ger dig den extra kicken för att gå vidare. Resor ger dig en variation i arbetet och nya platser inspirerar dig. Du har lätt att bygga upp relationer och etablera affärer. Hemma organisationen kommer att stödja dig aktivt med information och marknadsevenemang, för att bibehålla en lång relation med de lokala kunderna.

Utbildning och Erfarenhet

Vi söker dig som har en erfarenhet av internationellförsäljning och -konkurrens. Du behärskar tyska och engelska i tal och skrift.

Om Företaget

Kompressorteknik är ett anrikt och unikt företag. Företaget kommer ursprungligen ifrån svenska tillverkaren STAL marin och industrikompressorer.

Kompressorteknik arbetar med precisionsunderhåll och renoveringar av marina och industriella kompressorer i sin verkstad i Norrköping. Till denna verkstad skeppas kompressorer från hela världen och från Sveriges alla hörn för att man har den unika förmånen att arbeta med samtliga fabrikat i världen och en unik position av STAL- kompressorer.

Lokalt i Sverige har man en stor majoritet av verkstadsunderhållet på kompressorer och en betydande export affär. En stor del av den internationella kundfloran kommer från Tyskland. På den tyska marknaden vill man skapa en mer återkommande affär med de kunder man har men också arbeta in nya kunder.  Kunderna idag är större processindustrier eller som i de flesta fallen olika industriunderhållsföretag dels lokala men även internationella som idag arbetar inne hos slutkunderna med olika tjänster av industriunderhåll men saknar verkstadsunderhåll.  

 

Lön

Marknadsmässig. 

Anställningsform

Heltid, tillsvidare.

Övrigt

Placeringsort där du bor, kontor finns i Norrköping och i Stockholm (gamla AGA)

B-körkort ett krav

Tyska och engelska i både tal och skrift ett krav.

Kontakt

Rekryteringen genomförs av ISSY Personal och Rekrytering AB.

Kontakta Evangelos Voglis telefon: 0708 398 226, för mer information.

Ansökan senast till den 1:a mars 2018, via www.issypersonal.se med ett CV och Personligt Brev.

  

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm, Östergötland

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Tillverkning & Produktion Övrigt


Senaste jobben från Kompressorteknik Sweden AB

Alla jobb hos Kompressorteknik Sweden AB

Liknande jobb Internationell Säljare / International Sales manager