Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend söker jurister till processrättsgruppen

Om Kilpatrick Townsend 

Kilpatrick Townsend är en amerikansk affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 i USA och ett vardera i Peking, Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar 45 personer varav drygt 30 är jurister.

 

Vår ambition är att vara en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient ska erbjudas ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer.

 

 

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i vår processrättsgrupp som rankas som en av de bästa i landet. Vi anlitas i både stora och mindre tvister och agerar ofta ombud i såväl skiljeförfarande som domstol. Vi stödjer kontorets samtliga verksamhetsgrenar och våra klienter inkluderar bl.a. industribolag, konsultbolag, entreprenörer, fastighetsägare, arkitekthus och försäkringsbolag. Våra klienter finns i såväl den privata som den offentliga sfären.

 

 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter och du kommer tidigt att få möjlighet till självständigt arbete och direktkontakt med våra klienter. Du kommer att ha mycket goda utvecklingsmöjligheter och få glädje av utbyten med våra kontor i USA. Det råder en familjär stämning hos oss och vi strävar efter att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dels dig som har arbetat med tvister ett antal år på advokatbyrå och nu vet att du har siktet inställt på delägarskap inom en inte alltför avlägsen framtid.

 

Vi söker även dig som har fullgjord svensk juristexamen och erfarenhet av handläggning av tvister vid domstol, t.ex. genom tingstjänstgöring. Ytterligare erfarenhet av affärsjuridiskt arbete, t.ex. från advokatbyrå är meriterande.  

 

För att bli en framgångsrik jurist hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för affärsjuridik och att du trivs i konsultrollen. Du är noggrann, förtroendeingivande och har en god analytisk förmåga. Vidare har du en stark drivkraft och vilja att utvecklas och känner ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en dynamisk miljö med tidvis högt tempo och arbetar gärna såväl självständigt som i projektform.

 

 

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna advokat Nicklas Björklund, nbjorklund@kilpatricktownsend.com eller HR-ansvarig Jessica Ahlsén, jahlsen@kilpatricktownsend.com.

 

Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.

 

 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum är den 31 mars 2019. Intervjuer kommer att hållas löpande. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Kilpatrick Townsend

Alla jobb hos Kilpatrick Townsend

Liknande jobb Kilpatrick Townsend söker jurister till processrättsgruppen