Karolinska Universitetssjukhuset

Internrevisor till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder  

Karolinska Universitetssjukhuset har i uppdrag att bedriva och utveckla vård, forskning och utbildning, och är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och yrkesgrupper. Du får möjlighet att bidra till Karolinskas vision - Patienten först - som vi tillsammans jobbar mot med hjälp av våra värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.  

 

Karolinskas internrevisor ansvarar för att granska den interna styrningen och kontrollen inom myndigheten och att lagar och regelverk följs. Internrevisorns arbetsområde omfattar hela Karolinska Universitetssjukhusets verksamhet. Sjukhusets styrelse är internrevisorns uppdragsgivare och funktionen är placerad vid den administrativa staben. Internrevisionen består av en person och vid sjukhuset finns också en compliance officer, med likartade uppgifter, som rapporterar till sjukhusdirektören. De bägge funktionerna samarbetar tätt.  

 

 

Om tjänsten  

Internrevisorn ska granska sjukhusets interna styrning och kontroll samt föreslå och följa upp förbättringsåtgärder. Internrevisorn har ett självständigt ansvar att, under styrelsen, granska verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och i enlighet med god sed för internrevision. I rollen ingår att ta fram en årlig internkontrollplan och att följa upp densamma.  

 

 

Vi söker  

Vi söker dig som har lätt att skapa goda kontakter med representanter för sjukhusets verksamheter, är ödmjuk och har hög integritet. Du är kommunikativ och analytiskt lagd och har förmåga att förstå verksamheternas situation utan att för den skull ge avkall på de krav som ställs. För att lyckas i rollen är det en förutsättning att du har fallenhet för att se helheten och att du relativt omgående kan använda din erfarenhet och kompetens i arbetet.  

 

 

Kvalifikationer  

Du som söker har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter, som t ex revisor, controller,  verksamhetscontroller, audit- eller compliancefunktion, i en stor organisation, företrädelsevis från offentlig sektor. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik, förvaltning eller annat relevant område. Erfarenhet från hälso- och sjukvård är klart meriterande.

 

 

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 

 

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök nu!”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

3. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök nu!”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 


Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.


http://www.sll.se/

 

Sista ansökningsdag: 2019-04-22
 

 

Yrkesområde

Ekonomer/Controllers

Övriga administratörer

Jurist

 

Arbetsplats

Huddinge och Solna

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

 

Anställningens omfattning

Heltid

 

 

Kontakt

Gunnar Gustafsson Wiss 

Administrativ direktör

0736-994 598

 

Fackliga representanter

SACO, Ulf Olsson, 08-585 811 37

Vision, Pernilla Helmersson 070-1671299

 

Referensnummer

161233

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 5 timmar . Arbetsort : Huddinge, Solna . Publicerat : 5 april

Kategorier : Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Karolinska Universitetssjukhuset

Alla jobb hos Karolinska Universitetssjukhuset

Liknande jobb Internrevisor till Karolinska Universitetssjukhuset