Karolinska Universitetssjukhuset 1 st lediga jobb hos Karolinska Universitetssjukhuset

Alla jobb hos Karolinska Universitetssjukhuset

Visar annonser 1 till 1


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Karolinska Universitetssjukhuset

  

Om Karolinska

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus. I vår verksamhet ryms sjukvård som omfattar både de stora folksjukdomarna och mer sällsynta sjukdomstillstånd.

I stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar att tillhandahålla högspecialiserad sjukvård. Vi tar även emot många patienter från andra delar av landet och också från andra länder.

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs – vår kompetens består av medarbetarnas skicklighet i att bemöta patienten och förmåga att ge vård av högsta kvalité och säkerhet. Karolinska arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vård och arbetsmetoder.

Hos oss är patienten alltid i fokus, vilket innebär att vi ger kvalitativ och säker vård, ser till att våra patienter får ett personligt bemötande och vi omsätter forskning, utbildning och utveckling till vården. På Karolinska Universitetssjukhuset tar vi ansvar för varandra och våra patienter. Vi bemöter varandra med omtanke och respekt och vi arbetar tillsammans över gränser för att ge bästa möjliga vård.