Juristbyrån

Juristbyrån söker nya franchisetagare

Ledigt distrikt

Flera orter i Sverige

Vi söker nya drivna och engagerade franchisetagare till olika distrikt runt om i Sverige. Du som är intresserad av att bli franchisetagare inom Juristbyrån måste vara jurist med erfarenhet av familjejuridik. Du bör tycka om att möta människor och vara beredd på att ingå i en rikstäckande organisation som växer. Vårt mål är att bli bäst i Sverige inom den här typen av juridik. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Som franchisetagare får du arbeta inom vårt affärskoncept samt ett starkt varumärke som från och med årsskiftet 2015/2016 förvärvades av Familjens Jurist. Att vara franchisetagare innebär självständighet men också trygghet och stabilitet.

Juristbyrån arbetar med juridik som berör de flesta människor någon gång i livet. Vi arbetar helst i förebyggande syfte, för att finna lösningar för våra kunder innan någonting händer. Det kan handla om testamenten, samboavtal, äktenskapsförord, gåvobrev och kompanjonavtal. Vi bistår även till när våra kunder behöver göra en bouppteckning, arvskifte eller bodelning.

Juristbyråns affärskoncept
Som franchisetagare hos oss får central hjälp med bland annat administration, marknadsmaterial och aktiviteter. Du får även tillgång till ett starkt nätverk av kollegor, gemensamma sammankomster och kontinuerliga utbildningar. Juristbyrån arbetar med kvalificerade IT-lösningar vilket innebär en hög flexibilitet och support för en rationell verksamhet. Som franchisetagare kommer du tillsammans med erfarna juristkollegor att fortsätta utveckla distriktet.

Din bakgrund
Vi söker dig som, under ett stabilt varumärke, vill driva och utveckla din egen verksamhet. Du har en Jur. kand-examen eller motsvarande, samt några års erfarenhet av arbete med familje- och skatterätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva egen verksamhet. Som person är du lyhörd, engagerad och driven. Du är utåtriktad, kundorienterad och angelägen om att nå resultat. 

Anmäl ditt intresse
Har du frågor är du välkommen att ringa Carl Georgsson, VD, på 070-328 83 37 eller Hanna Julin, HR-ansvarig, på 08-709 83 55.

Skicka in din intresseanmälan med CV och ditt personliga brev. Viktigt är att du anger vilket område i Sverige du skulle vara intresserad att jobba inom. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Juristbyrån

Alla jobb hos Juristbyrån

Liknande jobb Juristbyrån söker nya franchisetagare