Jurideko Fastighetspartner

Jurideko Fastighetspartner söker jurist till sitt kontor i Malmö

Jurideko Fastighetspartner är en nischbyrå med huvudsaklig verksamhet inom fastighetsrätt, detta med särskild inriktning på bostadsrätts- och hyresrättsjuridik. Vår verksamhet består i att bistå fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med juridisk expertis samt att företräda dessa i allmän domstol och i hyresnämnd. Utöver löpande juridisk rådgivning bistår vi bostadsrättsföreningar i ombildnings- och friköpsprocesser samt hanterar nyproduktionsprojekt. Även hyresförhandling är ett viktigt arbetsområde för oss.

 

Gå gärna in på vår hemsida, jurideko.se, för att läsa mer om vad vi gör.

 

Vi söker nu en jurist med placering på vårt kontor i Malmö.

 

Som jurist kommer du att handlägga juridiska ärenden inom hyresrättens och bostadsrättens område. Du kommer i din roll som ombud agera som ombud vid myndigheter och domstolar samt företräda fastighetsägare i förlikningsdiskussioner. Arbetet är brett och innefattar bl a tvistemål och förhandling, avtalsskrivning, genomförande av utbildning samt att sitta ordförande vid stämma på årsmöte.

 

Vem är du?

Som person har du god social förmåga, är driven, engagerad och har ett intresse för fastighetsrätt. Du tycker om att arbeta nära kunder och har lätt att skapa förtroendefulla relationer. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

 

Kvalifikationer

Vi söker nu en jurist till vårt kontor i Malmö. Du som söker ska ha en juristexamen och gärna tidigare erfarenhet av arbete med fastighetsrätt.

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökningsprocessen

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, samt betyg och relevanta intyg) till Anna Häkkinen, anna.hakkinen@jurideko.se, som även svarar på frågor om oss och tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

Med vänliga hälsningar,

Jurideko Fastighetspartner

 

 

Sista ansökningsdag : 12 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 12 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurideko Fastighetspartner

Alla jobb hos Jurideko Fastighetspartner

Liknande jobb Jurideko Fastighetspartner söker jurist till sitt kontor i Malmö