Jurek Bemanning

Skeppningskoordinator

Arbetsbeskrivning
I rollen som skeppningskoordinator är du en viktig del i värdekedjan ut till kund där du som skeppningskoordinator ansvarar för att utleveranser av gods kommer fram till kund i rätt tid och med rätt dokumentation. Vi samarbetar med flertalet funktioner internt, främst packningen, lagret, produktionsenheterna och marknadsbolagen runt om i världen och finans.

 

Externt fungerar du som koordinator mot våra speditörer och agenter. Vi har ett starkt fokus att jobba med kvalitetsförbättringar och jobbet genomsyras av den filosofin - standardiseringar, ständiga förbättringar och processoptimering som en naturlig del av din vardag.

 

 

Din roll
Som skeppningskoordinator ansvarar du självständigt för skeppningar till ett antal exportmarknader. Utförandet av arbetsuppgifterna ska ovillkorligen följa de föreskrifter och rutiner som avser kvalitet och säkerhet som är vedertagna hos kund.


Arbetet innefattar kontakter med produktionsbolag, marknadsbolag och speditörer, planering och bokning av transporter samt framtagning av dokument till leveranser. Rollen innefattar huvudsakligen rutinartade arbetsuppgifter men även viss problemlösning och analys. Du deltar löpande i avvikelse- och reklamationsutredningar. Även om du ansvarar för ett dedikerat område är det alltid gemensamt ansvar att hela avdelningens arbete säkerställs.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig med stor erfarenhet av logistik och av att arbeta i SAP med transportrelaterade processer. Lämplig utbildningsnivå är eftergymnasial utbildning med inriktning på exportadministration, spedition, logistik eller annan serviceindustri. Du har god kommunikationsförmåga, ett krav är att du behärskar engelska och svenska mycket väl i både tal och skrift.


Som person är du en social och pålitlig lagspelare, du strävar efter bra samarbete i dina kontaktytor och tar alltid personligt ansvar såväl inom avdelningen som mot våra kunder. Viktiga egenskaper är att du är noggrann och känner dig bekväm att följa fastställda regler, rutiner och standards.

 

Du är engagerad, flexibel, serviceminded och sätter kunden som första prioritet.

 

Startdatum: Asap
Längd: 2018-12-31
Plats: Lund
Arbetstid: 100%
Språk: Engelska, svenska

 

Låter det här intressant för dig? Skicka då gärna in din ansökan omgående via www.jurek.se.

 

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig Konsultchef Karin Thorstensson via e-postadress karin.thorstensson@jurek.se


Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Område:
Lund
Skåne län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Karin Thorstensson

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Lund

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Skeppningskoordinator