Jurek

Filialchef

Är du en affärsdriven lagspelare med intresse för ledarskap, försäljning och verksamhetsutveckling? Då kan du vara nästa Filialchef till vår kund i Stockholm för ett interimsuppdrag på 6 månasder med start så snart som möjligt.

 

Din roll som Filialchef med kundansvar

Som Filialchef i Stockholm har du det övergripande resultatansvaret för anläggningen och ansvarar för marknad, personal samt miljö- och kvalitet. Tillsammans med säljteamet håller du en nära kontakt med kunder för att skapa ett gott samarbete, marknadsföra vår kunds tjänster och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Du säkerställer även att kvalitetskrav tillgodoses och att uppsatta mål nås och följs upp. Du kommer själv även att ha kundansvar och fokusera på försäljning och kundbearbetning.

 

Du kommer att arbeta med att leda och utveckla filialverksamheten genom att aktivt driva, utveckla och följa upp filialens säljverksamhet och lönsamhet. Totalt har du personalansvar för nio personer som arbetar inom lager och försäljning. I rollen som Filialchef rapporterar du till Regionchef Norr.

 

Vem är du?

Tjänsten som Filialchef passar dig som brinner för att göra affärer och drivs av att leda och utveckla både medarbetare och verksamhet. Vi vill att du har minst två års ledarerfarenhet och tar med dig erfarenhet från försäljning inom handel och distribution. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring, försäljning och/eller teknik, dock är det inget krav för tjänsten. Goda datakunskaper och B-körkort är ett krav.

 

Vi söker dig som har ett engagemang och besitter de förmågor som krävs för att leda och utveckla filialen. Du har en kommunikativ förmåga och drivs av att nätverka och skapa goda relationer både internt och externt. Som person tycker du om att arbeta självständigt och tar ansvar för dina åtaganden. Du har även en förmåga att involvera och samverka med andra för att uppnå gemensamma mål. I din roll krävs det att du har en god ekonomisk förståelse, en analytisk förmåga och ett tydligt resultatfokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi är övertygade om att en mångfald av erfarenheter, perspektiv och bakgrunder kommer att leda till en bättre arbetsplats för både våra medarbetare och våra kunder.

 

Information och ansökan

Då urvalet sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se eller eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se.

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Filialchef