JP Infonet

Jurister med erfarenhet av LVU, SoL eller LSS

Har du lång erfarenhet av socialrätt? Vill du utbilda och hjälpa kommuner att hitta rätt i en juridisk snårskog? Vill du arbeta med frågor som verkligen betyder något? Då är du rätt person för oss.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen (jur.kand.) och som har flerårig yrkeserfarenhet från arbete med SOL, LSS eller LVU inom offentlig förvaltning. Din svenska ska vara god i tal och skrift, du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp, ha utvecklad servicekänsla, tycka det är roligt att utbilda och trivas med ett visst mått av resor inom landet.

Vilka är vi?
JP Infonet är ett av landets ledande informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för både offentlig sektor och näringsliv. JP Infonet startade verksamheten 1999 och vi har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget kontor i Gamla Stan i Stockholm, Karlstad och centrala Helsingborg. Tillsammans är vi ca 70 anställda varav hälften jurister.

Inom JP Juridisk rådgivning har vi i huvudsak två verksamhetsgrenar, social och skola. Vi fungerar som kommunjurister för kommuner som inte har råd eller möjlighet att anlita rätt kompetens internt. Vi utbildar också kommuner i t.ex. ny lagstiftning och håller fördjupningskurser. Hos oss har du möjlighet att specialisera dig inom ditt favoritområde eller bredda dig om du är nyfiken på andra. Vi värderar engagemang och entusiasm inför ditt ämnesområde.   

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Inkom med din ansökan senast den 28 februari 2018.

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetsplats: Gamla stan, Stockholm
Sista ansökningsdag: Den 28 februari 2018.
Vi tar emot ansökan via e-post: 
emmelie.uggla@jpinfonet.se

Kontaktperson
Emmelie Pettersén Uggla – Affärsområdeschef Juridisk rådgivning
Tel:
emmelie.uggla@jpinfonet.se

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från JP Infonet

Alla jobb hos JP Infonet

Liknande jobb Jurister med erfarenhet av LVU, SoL eller LSS