JP Infonet

JP Infonets traineeprogram

 

 

Är du redo för nästa steg? Som trainee hos oss får du möjligheten att utveckla dina kunskaper och kompetenser inom våra olika affärsområden. Du kommer få arbeta brett inom verksamhetens olika avdelningar vilket ger dig massor med kunskap, värdefulla insikter och förståelse för våra målgrupper.

 

Om programmet

 

Vårt ettåriga traineeprogram innehåller ett brett spektrum av arbetsuppgifter och många kontaktytor.

 

Halva delen av traineeperioden arbetar du på vår redaktion med ansvar för ett eller flera rättsområden där du bevakar rättsläget inom ditt område och tillgängliggör juridiken på webben. Du får träffa våra framstående juridiska experter som skriver analyser och får möjligheten att medverka i produktionen av en webbkurs. 

 

Du kommer också arbeta halva traineeperioden som affärsutvecklare med en senior affärsutvecklare som handledare. Du får insikt i hur man bygger kundrelationer och kontaktar nya prospekt. Du kommer att få delta på någon av de mässor vi medverkar på samt besöka ett av företagets affärskontor i Karlstad eller Helsingborg.

 

Löpande under året kommer du delta i öppna utbildningar och tillsammans med utbildningsgruppen utveckla ett programförslag på utbildning riktad till advokater och jurister på myndigheter.

 

Varje kvartal träffar traineegruppen företagets VD för lunch och pratar om affärsstrategier och innovation. Dessutom får du en plats vid vårt eftertraktade julbord där experter inom alla rättsområden närvarar.

 

Välkommen med din intresseanmälan till info@jpinfonet.se så hör vi av oss till dig med mer information!

 

Traineeprogrammet i korthet

 

Var? Huvudkontoret i Gamla stan, Stockholm (resor förekommer)

 

Start? Under första kvartalet 2019

 

Omfattning? 12 månader med visstidsanställning

 

Sista ansökningsdag? 31 december 2018

 

Antal antagna? 2-4 medverkande

 

Utbildningsbakgrund? Nyutexaminerade jurister

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 januari


Senaste jobben från JP Infonet

Alla jobb hos JP Infonet

Liknande jobb JP Infonets traineeprogram