Jönköpings kommun

Byggservice o Försäkringsskador

Yrkesarbetare med inriktning Byggservice o Försäkringsskador till Jönköping

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda

 

NCCs verksamhet inom Byggservice o Försäkringsskador expanderar. Vi på NCC ser en ökande efterfrågan på våra tjänster inom området och vill då kunna tillgodose våra kunders önskemål.

 

 

Rollen hos oss

Som Yrkesarbetare hos oss så ingår man i vår Byggservicegrupp. Du kommer jobba med externa kunder. Tjänsten innefattar självständigt jobb och arbete i grupp. 

 

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet inom Försäkringsskador. Vana att driva jobben ute i verksamheten tillsammans med våra samarbetspartners.  Kunna ha bra kundkontakt och sammanställningar inför fakturering tillsammans med platschefen. Ett ansvar i dina och kollegornas vardagliga arbetsmiljötänk. 

 

 

Dina egenskaper

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då snabba beslut och ändringar påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning, vid behov tillämpas provanställning. Placeringsort är inom Byggservice Jönköping.

 

 

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

 

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

 

 

Kontaktpersoner

Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta Byggserviceansvarig: Oscar Henriksson 070-3198422.

 

Registrera din ansökan och CV på ncc.se/jobbapåncc/lediga jobb. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2021-06-30.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Jönköpings kommun

Alla jobb hos Jönköpings kommun

Liknande jobb Byggservice o Försäkringsskador