Jobbdirekt

Vi söker en kundansvarig B2B säljare!

Jobbdirekt är ett av de ledande annonsnätverken i Sverige när det gäller platsannonsering och rekryteringslösningar på nätet. Vi driver karriärportaler åt ett flertal kunder med mycket starka varumärken.

Du kommer att representera flera olika starka portaler/jobbsajter och arbeta med försäljning främst via telefon och mail. Du kommer att få en kundstock som du sedan utvecklar, äger och förvaltar.

Du kommer att vara en del av ett affärsområde med erfarna och drivna kollegor.

Vem är du?                    

Vi söker dig som vill utvecklas inom försäljning och trivs med att göra affärer. Har du en kreativ ådra och tycker om att tänka utanför boxen så kommer du att passa här.

Som person behöver du vara orädd, beslutsam och disciplinerad. Är du en person som alltid vill ”mer” och gör det som krävs för att uppnå önskvärda resultat kommer du att bli framgångsrik hos oss.

Vad erbjuder vi?

Ett utvecklande arbete i en organisation som strävar framåt där goda exempel och resultat premieras. Korta beslutsvägar och möjligheter att påverka. Jobbdirekt har en entreprenöriell kultur där du kommer kunna ta egna initiativ och få frihet under ansvar. Du kommer vara en viktig del i vår fortsatta tillväxt och vi erbjuder dig de rätta verktygen genom coachning för din fortsatta utveckling.

Utöver den personliga utvecklingen erbjuder vi en konkurrenskraftig fast lön och en mycket attraktiv provisionsmodell.

Självklart har vi kollektivavtal.

Tjänsten är en stor möjlighet för dig som vill jobba i ett företag med mycket ansvar och möjlighet att påverka både din egen och företagets framtid.

Vi sitter vid Globentorget på 16:e våningen med härlig utsikt. Vi är idag 15 anställda och växer så det knakar! Career Group har funnits sedan 2009 och har över 1000 kunder. 

 

Vi kommer att intervjua kandidater löpande så maila direkt din ansökan till john.klockhoff@jobbdirekt.se 

 

Sista ansökningsdag : 29 september . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jobbdirekt

Alla jobb hos Jobbdirekt

Liknande jobb Vi söker en kundansvarig B2B säljare!