Jobbdirekt

Annonsadministratör

Vi söker en annonsadministratör till kund som inom sitt segment är en ledande utgivare av branschmagasin.

 

Ta chansen att jobba med ett härligt gäng och med roliga arbetsuppgifter! Vi söker en glad och organiserad person till arbete med annonser för såväl webb- som tryckpublicering.

 

Din arbetsgivare säljer annonser till ett flertal olika tidningar och din tjänst består i att sköta all hantering samt fakturering av dessa. Arbetet innebär främst att ta emot och kontrollera kvaliteten på annonser men kan också i vissa fall innebära redigering och/eller produktion av dem. De administrativa delarna av arbetet innebär hantering av bokningar, kontakt med de olika redaktionerna samt fakturering av annonsörer och annat smått runtomkring.  

 

Rollen kräver att du har sinne för organisation. Du bör ha god kommunikationsförmåga och kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Ett stort servicetänk och en utvecklad problemlösningsförmåga tar dig långt i denna tjänst.

 

Du ska behärska Office-programmen. Lite koll på Adobe Photoshop eller InDesign är ett plus. Har du jobbat med eller behärskar Adobe Acrobat eller annan preflightkontroll är det starkt meriterande. Kunskaper i OpenX/Revive Adserver underlättar ditt arbete.

 

Du kommer att arbeta i fräscha lokaler med fantastisk utsikt vid Globen i Stockholm.

 

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Lön: Fast lön

 

Arbetsgivaren har kollektivavtal.

 

Vid frågor, kontakta rekryteringsansvarig John Klockhoff på john.klockhoff@jobbdirekt.se eller 070-670 16 00. Maila din ansökan senast den 8 oktober till jobb@jobbdirekt.se

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 november . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Media & Journalistik


Senaste jobben från Jobbdirekt

Alla jobb hos Jobbdirekt

Liknande jobb Annonsadministratör