Jobbdirekt 1 st lediga jobb hos Jobbdirekt

Alla jobb hos Jobbdirekt

Visar annonser 1 till 1


1
Tillbaka till första sidan

Välkommen till Jobbdirekt

''

Jobbdirekt.se är idag en av Sveriges ledande jobbsajter och vi har funnits i mer än 11 år. Jobbdirekt.se grundades av Schibsted redan 1999 och har blivit det naturliga valet för dig som letar nya utmaningar och en pålitlig leverantör av rekryteringstjänster till svenska och nordiska företag.

Vårt fokus ligger på dig som söker jobb. Vi har idag Sveriges mest användarvänliga jobbsajt vilket gör själva sökandet efter nytt jobb väldigt enkelt och möjliggör att vi tillsammans når resultat snabbare och effektivare än den traditionella jobbsajten. Dessutom har vi ett konstant flöde av spännande jobb på Jobbdirekt.se, just nu har vi över 4.000 lediga tjänster!

Du kan prenumerera på lediga jobb och få dem mailade till dig en gång per dag alternativt en gång i veckan. Dessutom kan du även skapa ett konto hos oss vilket medför att dina favorittjänster finns sparande hos oss nästa gång du går in på Jobbdirekt.se! Smart eller hur?!

Vi önskar dig lycka till med jobbsökandet och hoppas att du uppskattar våra tjänster och till dig som rekryterare, tack en än gång för att ni valt Jobbdirekt.se som ert förstahandsval i er rekrytering.

/Jobbdirekt.se