JM

VISNINGSVÄRDAR TILL STOCKHOLMSOMRÅDET

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Söker du ett stimulerande extraarbete och vill jobba hos en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden? Hos oss på JM arbetar vi alltid med kunden i fokus och i rollen som visningsvärd på JM har du chansen att vara en del av det team som är med där det händer!  

 

Om tjänsten  

Som visningsvärd arbetar du i team tillsammans med fastighetsmäklare för att säkerställa att alla kunder som besöker någon av JMs bostadsbutiker, visningar eller events får ett professionellt bemötande. Målet med bostadsvisningen är att skapa den bästa kundupplevelsen som leder till fler säljavslut och att stärka varumärket JM.

 

Tjänsten kräver att du är flexibel avseende arbetstider och har möjlighet att jobba tidiga eftermiddagar/kvällar, helger samt i samband med JMs stora kampanjer. Du kommer att arbeta på projekt i hela Stockholmsregionen samtidigt som vi just nu ser ett ökat behov av visningsvärdar i Nacka/Värmdö, Lidingö, Älvsjö, Järfälla och Åkersberga.  

 

Vem är du?  

Vi vill jobba med dig som genom god kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat sätt kan coacha våra kunder i deras livs största affär. Försäljningen hos oss på JM börjar i teamet och därav behöver du vara en positiv lagspelare som med ett stort engagemang och noggrannhet utför dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Denna tjänst är perfekt för dig som är studerande, pensionär eller som har ett annat flexibelt arbete vid sidan om.

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.

Vi ser att du som söker har yrkeserfarenhet inom service. Har du dessutom arbetat med försäljning av något slag är det meriterande.  

 

Vill du skriva historia med oss?  

Välkommen med din ansökan senast den 28 oktober 2018. Vi kommer inleda rekryteringsprocessen med ett löpande urval genom telefonintervjuer.  

 

Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta HR-Partner Sara Björkman på tel 08-782 88 02 (sara.bjorkman@jm.se) alternativt Gruppchef Försäljning Anna Wiklund på tel 08-782 17 64 (anna.wiklund@jm.se).  

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb VISNINGSVÄRDAR TILL STOCKHOLMSOMRÅDET