JM

VISNINGSVÄRDAR TILL MALMÖ/LUND-OMRÅDET

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Söker du ett stimulerande extraarbete och vill jobba hos en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden? Hos oss på JM arbetar vi alltid med kunden i fokus och i rollen som visningsvärd på JM har du chansen att vara en del av det team som är med där det händer! 

 

OM TJÄNSTEN 

Som visningsvärd arbetar du i team tillsammans med fastighetsmäklare för att säkerställa att alla kunder som besöker någon av JMs bostadsbutiker, visningar eller events får ett professionellt bemötande. Målet med bostadsvisningen är att skapa den bästa kundupplevelsen som leder till fler säljavslut och att stärka varumärket JM. 

 

VEM ÄR DU? 

Vi vill jobba med dig som genom god kommunikativ förmåga och ett inspirerande sätt kan coacha våra kunder i deras livs största affär. Försäljningen hos oss på JM börjar i teamet och därav behöver du vara en positiv lagspelare som med ett stort engagemang och noggrannhet utför dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Tjänsten är ett extraarbete och kräver att du kan arbeta söndagar och en del vardagkvällar. Denna tjänst är perfekt för dig som är studerande, pensionär eller har ett annat flexibelt arbete. 

 

För att trivas hos oss är det viktigt att du delar och kan leva upp till våra kärnvärden: kvalitet, pålitlighet, långsiktighet, engagemang och stilkänsla. 

 

ANSÖKAN

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Sara Sporrong-Aurell på 040- 16 56 51 eller Pernilla Magnusson på 040-16 56 08.

 

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 februari . Arbetsort : Lund, Malmö

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb VISNINGSVÄRDAR TILL MALMÖ/LUND-OMRÅDET