JM

VISNINGSVÄRD TILL JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Söker du ett stimulerande extraarbete och vill jobba hos en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden? Anmäl då ditt intresse för tjänsten som visningsvärd redan idag!   

 

 

Vem är du?   

Vi vill samarbeta med dig som med en stark kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat sätt kan coacha våra kunder i deras livs största affär. Försäljningen hos oss på JM börjar i teamet och vi ser därför att du är en positiv lagspelare som med engagemang och nyfikenhet tar dig an nya arbetsuppgifter. 

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.   

 

 

Om tjänsten   

Som visningsvärd arbetar du i team tillsammans med fastighetsmäklare för att säkerställa att alla kunder som besöker någon av JMs bostadsbutiker, visningar eller events får ett professionellt bemötande. Målet med bostadsvisningen är att skapa den bästa kundupplevelsen som leder till fler säljavslut och att stärka varumärket JM.   

 

Du kommer att arbeta i hela Stockholmsregionen och tjänsten kräver att du är flexibel avseende arbetstider. Som Visningsvärd behöver du ha möjlighet att jobba tidiga eftermiddagar/kvällar, helger samt i samband med JMs stora kampanjer. Denna tjänst är perfekt för dig som är studerande, pensionär eller har ett annat flexibelt arbete vid sidan om.   

 

 

Intresserad?   

Anmäl ditt intresse för framtida behov av visningsvärd här. Vi planerar att under hösten kalla till ett rekryteringsevent och kommer då gå igenom samtliga ansökningar för vidare hantering då.

 

För frågor kontakta HR Chef Jesper Sjölin på jesper.sjolin@jm.se alternativt Gruppchef Visningsvärdar Henriette Indahl Backman på henriette.indahl.backman@jm.se.

 

Varmt välkommen med din intresseanmälan!  

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 12 maj

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kundservice


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb VISNINGSVÄRD TILL JM