JM

VISNINGSVÄRD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Söker du ett stimulerande extraarbete och vill jobba hos en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden? Anmäl då ditt intresse för tjänsten som visningsvärd redan idag. Vi söker medarbetare med start tidig höst och uppdraget hos oss lämpar sig perfekt för dig som studerar, är pensionär eller har ett annat flexibelt arbete vid sidan av. 
 

Om tjänsten  

Som visningsvärd arbetar du i team tillsammans med fastighetsmäklare för att säkerställa att alla kunder som besöker någon av JMs bostadsbutiker, visningar eller events får ett professionellt bemötande. Målet med bostadsvisningen är att skapa den bästa kundupplevelsen som leder till fler säljavslut och att stärka varumärket JM.

Du kommer att arbeta i hela Stockholmsregionen och tjänsten kräver att du är flexibel avseende arbetstider. Som Visningsvärd behöver du ha möjlighet att jobba tidiga eftermiddagar/kvällar, helger samt i samband med JMs stora kampanjer.


Din profil
 
Vi vill samarbeta med dig som med en stark kommunikativ förmåga och ett lösningsorienterat sätt kan coacha våra kunder i deras livs största affär. Försäljningen hos oss på JM börjar i teamet och vi ser därför att du är en positiv lagspelare som med engagemang och nyfikenhet tar dig an nya arbetsuppgifter.  

 
Vi erbjuder  
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
 
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
 

Kontakt  

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se eller på 08-7821735 alternativt rekryterande chef Anna Wiklund på anna.wiklund@jm.se eller på 08-7821764. Sista ansökningsdag är 12 augusti och anställningsformen kommer vara på timbasis. 

Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.   

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. 

Välkommen att skriva din historia med oss! 
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 12 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb VISNINGSVÄRD