JM

VERKSAMHETSUTVECKLARE KVALITÉ OCH PRODUKTION

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM Entreprenad. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

 

 

Tjänsten  

Trivs du i en värdeskapande roll med att proaktivt driva kvalitetsarbete för en hel verksamhet? Just nu söker vi en Verksamhetsutvecklare till stabsavdelningen Verksamhetsutveckling. Du ingår i ett team bestående av fyra kunniga medarbetare inom bl.a. kvalité, hållbarhet och arbetsmiljö. Tillsammans lyfter ni fram det bästa hos varandra, har roligt på jobbet och firar segrar ihop. Du rapporterar till chef för Verksamhetsutveckling. Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i Solna.  

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:  

  • Ansvarar för att driva kvalitetsarbetet på strategisk och operativ nivå; sätta mål, ta fram handlingsplan och genomföra utvecklingsinsatser  
  • Övergripande ansvarig för bolagets verksamhetssystem och ISO-certifieringar 
  • Leda och samordna processgrupper och förbättringsarbete  
  • Arbeta nära medarbetarna i våra bygg- och anläggningsprojekt för att vidareutveckla produktionsverksamheten 
  • Informera, utbilda och stötta verksamheten inom ditt område  

 

 

Bakgrund och kvalifikationer   

Vi ser att du har en ingenjörsutbildning i grunden eller förvärvat motsvarande kunskap via arbete. Du har ägnat en stor del av din karriär inom produktionsverksamhet varav minst 5 år i en roll kopplat till verksamhetsutveckling. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande.  

 

För att trivas i rollen har du gedigen erfarenhet av att driva projekt i ledning och styrning, förändrings- och processledning och är väl insatt i metoder, verktyg och koncept för kvalitetsstyrning och förbättringsarbete. Du har lätt för att sätta dig in i olika IT-system och har god datorvana.  

 

Våra ledord är Proaktiv, Professionell och Pålitlig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning och ditt engagemang. Du vill växa med oss och visar på god initiativförmåga, är analytiskt lagd och har en fallenhet för att arbeta strukturerat och målinriktat. I övrigt är du en naturlig kommunikatör och talar och skriver svenska obehindrat.  

 

 

Om oss   

JM Entreprenad AB är ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang. Vi eftersträvar att vara den mest attraktiva arbetsgivaren på de marknader där vi verkar och erbjuder en framtidsinriktad arbetsmiljö och en organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Kärnverksamheten i JM Entreprenad är bygg- och anläggningsentreprenader. Det geografiska verksamhetsområdet är Stockholm samt Uppsala, som vi varit med och byggt upp ända sedan 1945. JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag i JM-koncernen, omsätter ca 2-3 miljarder kronor och har ca 400 medarbetare. Läs mer om oss på www.jm-entreprenad.se

 

 

Mer information och ansökan    

Har du frågor om tjänsten kontakta HR-partner Nicklas Vuong på 08-782 12 29 eller nicklas.vuong@jm.se

 

Intervjuer och återkoppling sker efter semesterveckorna 28-31.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökningsdag:

 2018-08-31

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb VERKSAMHETSUTVECKLARE KVALITÉ OCH PRODUKTION