JM

TRADITIONELLT LÄRLINGSPROGRAM FÖR KVINNOR 2018

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

 

Skriv historia med oss som framtidens Hantverkare och hjälp oss att förändra branschen.  

 

För andra året i rad söker vi kvinnor till vårt tradlärlingsprogram med inriktning trä, betong och anläggning som kommer starta 1 oktober 2018. För oss är det viktigt med långsiktighet och för att säkra vårt jämställdhetsmål att nå 20% kvinnliga hantverkare till år 2030, behöver vi med andra ord dig som har potential att utvecklas hos oss på JM.   

 

På JM har vi valt en modell som bygger på att vi arbetar på ett enhetligt sätt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar. JM har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.

  

 

Om programmet  

Lärlingsprogrammet är en individuell betald utbildning som pågår i 3,5 år. Under det första 1,5 året ingår en teoridel som ska göras utanför arbetstid. Exempel på arbetsuppgifter som träarbetare är att montera stomme, tak, betongväggar, sätta upp gipsväggar, montera kök mm. Som betongarbetare gjuter du betongplattor och armerar mm. Som anläggare hos oss kommer du få vara med på grundläggning av fastigheter, finplanering av ytor och infrastrukturprojekt. Oavsett vilken inriktning du väljer, så kommer du få vara med och skapa ett hem från grunden. Med hjälp av din handledare kommer du få prova på de olika momenten som behövs för att få ett yrkesbevis.   

 

 

Ort 

Uppsala, Västerås 

 

 

Din profil   

Vi söker dig som är intresserad av hantverksyrket. Inga tidigare erfarenheter inom byggbranschen behövs, men du ska vara positiv, engagerad och trivas i ett arbete där det stundtals är högt tempo. Du visar drivkraft och har en beslutsamhet att nå resultat i arbetet som du utför.  

 

För oss är det självklart att du delar våra värderingar: Kvalitet, Pålitlighet, Långsiktighet, Engagemang, Lyhördhet och Stilkänsla.   

 

 

Vi erbjuder  

• Heltidsanställning på JM enligt branschens utbildningsavtal med lön enligt Byggnads kollektivavtal för utbildning av vuxenlärlingar. Vid utbildningens start är det 65% av full lön och sedan ökar lönen successivt till fullgjord utbildningstid   

• Arbetstider är dagtid, måndag-fredag.  

• Efter fullgjord och godkänd utbildning, så kan du erbjudas en tillsvidareanställning på JM   

 

 

Rekryteringsprocessen   

Programmet startar 1 oktober 2018. Ansök genom att bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande. JM vill bygga jämställda team och då Sveriges byggarbetare idag består av 99% män, så riktar vi oss till dig som identifierar sig som kvinna. Män är såklart fortsatt välkomna att söka traditionella lärlingsplatser hos oss.  

 

Har du frågor kring programmet är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller mikaela.hockman@jm.se

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!   

 

 

Är du nyfiken på hur det är att jobba som lärling på JM?  Lyssna på Snickarpodden, Finns där poddar finns och på Spotify.  

 
 

Sista ansökningsdag:

 2018-08-15

 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 18 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb TRADITIONELLT LÄRLINGSPROGRAM FÖR KVINNOR 2018