JM

TRÄARBETARE TILL REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM Region Väst söker erfarna träarbetare till våra byggarbetsplatser i Göteborg med omnejd. 

 

ARBETSUPPGIFTER 

JM är ett företag som präglas av ett strukturerat arbetssätt vilket också påverkar vår produktionsprocess. Vi har valt en modell som bygger på att vi arbetar på ett enhetligt sätt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt  arbetsmetoder. För att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar. JM har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.  Arbetsuppgifterna består av nyproduktion av bostäder. Du kommer att arbeta med olika moment, beroende på vilket skede bygget befinner sig i. 

 

KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare och flera års erfarenhet av yrket. Har du erfarenhet av nyproduktion av flerbostadshus är detta meriterande. Som person trivs du med ordning och reda och du är positiv och engagerad i ditt arbete. Du bidrar till gruppens fokus och stödjer dina kollegor. Vidare visar du drivkraft och beslutsamhet att nå uppsatta mål och leverera högt resultat. 

 

VI ERBJUDER 

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM. 

 

KONTAKT 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mia Mellbin, mia.mellbin@jm.se

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 augusti . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb TRÄARBETARE TILL REGION VÄST