JM

TRÄARBETARE TILL JM REGION SYD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM i Region Syd söker erfarna träarbetare till våra byggarbetsplatser i Malmö/Lund med omnejd.  

 

JM är ett företag som präglas av ett strukturerat arbetssätt vilket också påverkar vår produktionsprocess. Vi har valt en modell som bygger på att vi arbetar enhetligt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar. JM har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.   

 

ARBETSUPPGIFTER  

 

Arbetsuppgifterna består av nyproduktion av bostäder. Du kommer att arbeta med olika moment, beroende på vilket skede bygget befinner sig i. Arbetstiderna på våra arbetsplatser är förlagda mellan kl 7-16.  

 

Tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader. 

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare samt några års erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av nyproduktion av bostäder.

 

Som person trivs du med ordning och reda och du är positiv och engagerad i ditt arbete. Du bidrar till gruppens fokus och stödjer dina kollegor. Vidare visar du en drivkraft och beslutsamhet att nå uppsatta mål och leverera högt resultat.  

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-partner Elin Gelander: elin.gelander@jm.se.

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.   

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 24 februari . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 16 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb TRÄARBETARE TILL JM REGION SYD