JM

TRÄ- OCH BETONGARBETARE

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi söker nu träarbetare till vår verksamhet i Region Öst med placering i Västerås.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

JM är ett företag som präglas av ett strukturerat arbetssätt vilket också påverkar vår produktionsprocess. Vi har valt en modell som bygger på att vi arbetar på ett enhetligt sätt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar. JM har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som har yrkesbevis inom bygg och några års erfarenhet i yrket. Det är naturligtvis meriterande om du har några års erfarenhet av nyproduktion av bostäder.  Som person är det viktigt att du är positiv, engagerad i ditt jobb, att du kan ta egna initiativ och gillar ordning och reda. Tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader.  

 

Arbetstiden på våra byggarbetsplatser är mellan 06:30-15:30.  

 

VI ERBJUDER  

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM!  

 

PLACERINGSORT

Västerås

 

ANSÖKAN                                                                                                                                                                     

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 18 November 2018. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 

 

KONTAKT  

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta John Lundberg john.lundberg@jm.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Västerås

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb TRÄ- OCH BETONGARBETARE