JM

TRÄ- & BETONGARBETARE TILL STOMRESNING

Vi söker nu erfarna trä & betongarbetare till våra projekt i Stor-Stockholmsområdet.  

 

JM är ett företag som präglas av ett strukturerat arbetssätt med en hög prefabgrad i våra projekt vilket också påverkar vår produktionsprocess. Vi har valt en modell som bygger på att vi arbetar på ett enhetligt sätt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar.  

 

JM har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.  

 

 

ARBETSUPPGIFTER  

Betongarbetare - Armering och gjutning under stomresningens alla faser, från hissgrop till färdig hisstopp.  

Träarbetare - Formning, uppbockning och väggmontage under stomresningens alla faser, från hissgrop till färdig hisstopp.

 

Arbetstiden på våra byggarbetsplatser är mellan 06:30-15:30.  

 

Tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader.  

 

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som har yrkesbevis som Trä- eller Betongarbetare eller motsvarande utbildning och flera års erfarenhet i yrket därefter.  

 

Som person är det viktigt att du är positiv, engagerad och mån om att genomföra arbetsmomenten med fokus på säker arbetsmiljö, bra kvalitet och i rätt tid. Du bidrar till gruppens fokus, teamkänsla och stödjer dina kollegor. Vidare visar du en drivkraft och beslutsamhet att nå resultat med arbetet som du utför. Det är viktigt för oss att du kan ta egna initiativ och gillar ordning och reda.  

 

 

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Birgitta Rönnquist på tel 08-782 1223 eller maila: birgitta.ronnquist@jm.se  

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 

Sista ansökningsdag:

 2018-08-30

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb TRÄ- & BETONGARBETARE TILL STOMRESNING