JM

TEKNISK FÖRVALTARE TILL JM@HOME AB

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.


Arbetar du som teknisk förvaltare alternativt driftingenjör och letar efter nästa steg i karriären? Drivs du av god service och kundrelationer? Nu ges en unik möjlighet att ta del av JM@homes spännande utvecklingsresa där du kommer vara ansvarig för den tekniska förvaltningens uppstart i Göteborg. Låter detta intressant för dig? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag!
 

JM@home är inne i en stor expansionsfas och söker nu en teknisk förvaltare som är sugen på att få vara med och skapa något från grunden. För att lyckas i rollen ska du dela samma affärsdriv och servicekänsla som övriga medarbetare hos JM@home.  

 

Om tjänsten  

 

Som teknisk förvaltare hos JM@home kommer ditt fokus ligga på att säkerställa driften. Detta genom att leda olika underleverantörer och vara ytterst ansvarig för all kundkontakt. Genom att göra detta säkerställer du att kundens mål i förvaltningsavtalet uppfylls på bästa möjliga sätt. Med hjälp av din expertis kan föreningarna vara trygga med att de får hjälp av rätt underleverantörer att utföra specifika uppdrag.

 • Upprätta underhållsplaner och utföra underhållsbesiktning
 • Ha tillsyn över att myndighetskrav (exempelvis besiktning av hissar etc.) och se att dessa genomförs samt administration av den samma
 • Agera kravställare gentemot underleverantörer
 • Upphandling av underhållsåtgärder
 • Bygglov och myndighetskontakter
 • Framtagning av driftrapporter
 • Skadereglering (stötta genom att föra dialogen med försäkringsbolag åt bostadsrättföreningar)
 • Medverka till driftoptimering av t.ex. inneklimat, energiförbrukning och drifttider
 • Kontakt med styrelser, boende, kollegor, entreprenörer och andra intressenter
 • Ansvara för förvaltningsrapport och representera JM@home på styrelsemöten i tekniska frågor. En del av dessa möten sker på kvällstid.

 

Din profil  

 

Vi söker dig som har: 

 • Minst 5 års erfarenhet inom drift och underhåll från fastighetsbranschen
 • Relevant utbildning inom bygg alternativt fastighet, eller tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll
 • B - körkort
 • Mycket goda kunskaper i styr-och regler
 • Förhandlingserfarenhet
 • Erfarenhet av kvalitets och miljöarbete
 • Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift
 • Ett lösningsorienterat förhållningssätt med känsla för service.


För att trivas i rollen som teknisk förvaltare hos JM@home ser vi att du trivs bra med att träffa mycket människor och att bygga relationer kommer naturligt för dig. Du är tydlig i din kommunikation, både mot kund och underentreprenörer och arbetar efter en väl fungerande struktur. Även fast du trivs bra i sociala sammanhang driver du självständigt ditt arbete framåt och är bra på att bedöma vad som behöver prioriteras först när det brinner på fler ställen samtidigt. 

 

Vi erbjuder  

 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

Kontakt  

 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Du kommer vara stationerad på vårat kontor i Göteborg. Vi vill göra dig uppmärksam på att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vilket är 31 maj, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!  

 

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se eller på 08-7821735 alternativt rekryterande chef Ari Punkki på ari.punkki@jm.se eller på 08-7828285

    

”Med tanke på att JM@Home klassas som ett betalinstitut genomför vi utdrag ur belastningsregister samt en kreditupplysning på samtliga medarbetare vid anställningsförfarandet”. 

 

 

Välkommen att skriva din historia med oss! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 14 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb TEKNISK FÖRVALTARE TILL JM@HOME AB