JM

STRATEGISK INKÖPARE INOM INSTALLATION

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vi söker nu en ny medarbetare inom Strategiskt Inköp på vårt trevliga huvudkontor i Solna! Denna position ingår i JMs centrala inköpsorganisation och är placerad under kategoriansvarig för området installation.

 


Om tjänsten 

I rollen som strategisk inköpare kommer du att utveckla och underhålla kategoristrategier samt upprätta och underhålla ramavtal för hela JM-koncernen. Du kommer att arbeta aktivt med alla moment inom inköpsprocessen i kategorin Installation, vilket till största del består av underkategorierna El, Ventilation- och VS-entreprenad. Som strategisk inköpare ansvarar du för ca 15 olika kategorier.

 

Dina ansvarsområden inkluderar exempelvis att självständigt:

  • Analysera olika typer av kategorier
  • Utveckla inköpsstrategier
  • Ta fram förfrågningsunderlag och sammanställa offerter
  • Genomföra förhandlingar
  • Teckna, implementera och förvalta ramavtal
  • Representera inköp i interna arbetsgrupper

Utöver detta driver du självständigt utvecklingsprojekt inom dina kategorier.

 


Din profil  

För att passa i denna tjänst har du en akademisk utbildning inom ekonomi, teknik eller inköp samt arbetslivserfarenhet inom strategiskt inköp och/eller installationsbakgrund med intresse för inköp. Vi ser gärna att du har en förståelse för kalkylering, gärna kopplat mot installation, samt förståelse för installationsarbete.

 

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från en inköpsroll inom ett medelstort eller större företag och är van att driva och utföra ditt arbete med stort eget ansvar. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Vi tror att den rätta personen för denna tjänst är analytisk, strukturerad och social. Du har en förmåga att förhandla, kommunicera och interagera med andra människor samt drivs av att arbeta självständigt.  

 

B-körkort är en fördel.

 


Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 


Kontakt  

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-partner Camilla Forssberg på Camilla.Forssberg@jm.se.

 

Ansökan  

Varmt välkommen med din ansökan! Urvalet kommer att göras löpande då vi önskar tillsätta denna tjänst så snart som möjligt. 

 

Välkommen att skriva din historia med oss! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Solna . Publicerat : 14 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb STRATEGISK INKÖPARE INOM INSTALLATION