JM

STRATEGISK INKÖPARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

 

Vi söker nu en Strategisk inköpare till JMs koncernstab Centrala inköp! 

Som Strategisk inköpare bidrar du till koncernens fortsatta lönsamma tillväxt. I rollen utvecklar och underhåller du kategoristrategier, samt upprättar och underhåller ramavtal för hela JM-koncernen. Du kommer att arbeta aktivt med alla moment inom inköpsprocessen i kategorin Stomme. Kategorin är företagets största sett till inköpsvolym, och består bl.a. av bodar, byggmaskiner, betong, betongelement, kranar, anläggningstransporter, markarbeten etc. 

Som strategisk inköpare ansvarar du för 10-15 olika kategorier. 

 

 

I dina arbetsuppgifter ingår att självständigt: 

  • Analysera olika typer av kategorier 
  • Utveckla inköpsstrategier 
  • Ta fram förfrågningsunderlag och sammanställa offerter 
  • Genomföra förhandlingar 
  • Teckna, implementera och förvalta ramavtal 
  • Representera inköp i interna tvärfunktionella arbetsgrupper 

Utöver ovanstående driver du självständigt utvecklingsprojekt inom kategorin, t ex inom hållbarhetsområdet. Du rapporterar till Kategoriansvarig för Stomme.

 

Den centrala inköpsorganisationen på JM lägger stor vikt vid att involvera verksamheten i inköpsarbetet och förankra sina beslut. På så vis har en hög avtalstrohet skapats i koncernen. Inköpsfunktionen är välutvecklad hos JM, och bidrar till att företaget lyckas bygga kvalitativa bostäder med hög kundnöjdhet till rätt pris.

 

I denna tjänst får du möjligheten att jobba i en stimulerande miljö med kompetenta kollegor, och där det finns goda möjligheter till att utvecklas inom organisationen. 

Placering är Frösunda/Solna i Stockholm.

 


Den vi söker 

Vi söker dig som har några års inköpserfarenhet, gärna på ett medelstort eller stort företag. Du är van vid strategiskt inköpsarbete, med ett fokus på ramavtalsarbete och leverantörsutveckling. 

 

Du har en akademisk utbildning, och är sannolikt ekonom eller ingenjör (med kandidat- eller masterexamen). Erfarenhet av den aktuella kategorin är inte ett krav, men vi tror att du har ett teknikintresse för att trivas i rollen.

 

Sannolikt är du analytiskt lagd, föredrar ett strukturerat arbetssätt och gillar förhandlingsmomentet. Du trivs med den sociala dimensionen i arbetet, och triggas av att sälja in förslag och strategier. 

 

JMs kärnvärden är långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet. Delar du dem kommer du trivas på JM!

 


Kontakt 

I denna rekrytering har JM valt att samarbeta med Telentia. Vid frågor är du därför välkommen att kontakta Geraldine von Celsing, rekryteringskonsult, på 070-779 49 66 eller geraldine.voncelsing@talentia.se.

 

Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 

 

Länk till annons på Talentias hemsida: https://www.talentia.se/lediga-jobb/strategisk-inköpare-till-jm-ab-stockholm

 

Välkommen att skriva din historia med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb STRATEGISK INKÖPARE