JM

STARTSKOTTET – JMS STUDENTPROGRAM INOM NYPRODUKTION I STOCKHOLM

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Sommaren 2018 drar JM Bostad Stockholm Produktion igång sitt studentprogram Startskottet för andra året i rad! Programmet riktar sig till dig som läser näst-sista året på civilingenjörs- eller högskoleingenjörsprogrammet och som tar examen 2019 och som innan dess vill lära dig mer om nyproduktion av bostäder. Programmet kommer att ge dig en värdefull introduktion till din kommande karriär inom produktion.

 

ARBETSUPPGIFTER  

Studentprogrammet kommer att starta med sommarpraktik ute på något av våra byggprojekt inom Stockholmsområdet. Under programmets period kommer det arrangeras ett antal träffar där du som deltagare får träffa intressanta personer från vår produktionsorganisation och därmed lära dig mer om hur vi på JM arbetar. Programmet pågår under ett års tid och avslutas med att du skriver ditt examensarbete hos oss på JM.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som är studerande inom bygg och läser näst-sista året på civilingenjörs- alternativ högskoleingenjörsprogrammet. Du ser din framtid inom bostadsutveckling och är nyfiken på att lära dig mer om hur vi arbetar på JM Bostad Produktion.

 

För att trivas på programmet krävs att du har ett intresse för produktion samt förmågan och viljan att utvecklas. Du är nyfiken som person och trivs med uppgifter där du får möjlighet att arbeta både högt och lågt.  

VI ERBJUDER  

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Hos oss blir du sedd, uppmärksammad och du har goda utvecklingsmöjligheter. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss.  

 

Vi jobbar med kvalitet och långsiktig utveckling. Vi är unika i vårt strukturerade arbetssätt vilket gör att nya medarbetare kan utvecklas snabbt. Att jobba med ständiga förbättringar och effektivisering är en naturlig del i vårt arbete.

 

KONTAKT  

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Björkman på tel 08-782 88 02 eller maila: sara.bjorkman@jm.se.

 

Ansökningsperioden är mellan 4 december 2017 till 25 februari 2018.  

 

Varmt välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb STARTSKOTTET – JMS STUDENTPROGRAM INOM NYPRODUKTION I STOCKHOLM