JM

STARTSKOTTET - JMS STUDENTPROGRAM INOM NYPRODUKTION

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Sommaren 2019 drar JM Bostad Produktion igång sitt studentprogram Startskottet för tredje året i rad! Startskottet är rikstäckande och är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2019 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör alternativt civilingenjör.  

 

Programmet öppnar upp för dig att tidigt under dina studier få en värdefull introduktion till byggbranschen och särskilt nyproduktion. Du ges möjligheter att knyta värdefulla kontakter och genom praktisk erfarenhet av arbete i produktion kommer detta program lägga grunden till din framtida karriär! 

 

Vad innehåller Startskottet? 

Startskottet börjar med att du gör en betald sommarpraktik ute i vår bostadsproduktion på ett projekt i din region. Därefter kommer det under det första året anordnas ett antal träffar, både lokalt på din hemmaregion men även centralt där du kommer träffa övriga deltagare i Startskottet. Till år två kommer du göra ytterligare en sommarpraktik ute i produktion och därefter följer ytterligare träffar och sedan avslutas Startskottet med att du skriver ditt examensarbete hos oss på JM.  

 

Träffarna som ingår i Startskottet arrangeras av oss på JM och har till syfte att du som deltagare ska få en inblick i JM och vår affär. Vi kommer bland annat fördjupa oss i vårt strukturerade arbetssätt, ledarskap och roller inom produktion.  

 

Som student inom Startskottet är du placerad i någon av våra regioner; Stockholm, Väst (Göteborg), Syd (Malmö) och Öst (Uppsala/Västerås).

 

Vem kan söka?  

Du som studerar till högskoleingenjör alternativt civilingenjör inom bygg och som till HT-2019 har två år kvar på dina studier. Du har ett stort intresse för produktion och ser din framtid inom bostadsutveckling och är nyfiken på att lära dig mer om hur vi arbetar på JM.  

 

Du är en engagerad, positiv och ansvarsfull person som har förmågan och viljan att lära och utvecklas. Du är nyfiken och trivs med uppgifter där du får möjlighet att arbeta både högt och lågt. För att trivas på JM är det viktigt att du är en lagspelare men även kan se dig i en ledande roll i din framtida yrkeskarriär.  

 

Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för dig själv och andra, kommer du att trivas hos oss! För oss är det även självklart att du delar våra värderingar; kvalité, pålitlighet, långsiktighet, engagemang, lyhördhet och stilkänsla! 

 

Vad erbjuder vi? 

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Hos oss blir du sedd och uppmärksammad och för den som presterar väl finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter.  

 

Vi jobbar med kvalitet, långsiktighet och hållbar utveckling och vårt arbete med ständiga förbättringar och effektiviseringar är en naturlig del i vårt arbete. Vi är unika i vårt strukturerade arbetssätt vilket ger dig som ny på JM goda förutsättningar att komma in i ditt arbete snabbt.  

 

Ansökningsprocessen 

Ansökningsperioden för Startskottet pågår mellan 7 januari till 25 februari 2019.  

 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du motiverar varför du är intresserad av Startskottet och JM.  

 

Har du frågor om programmet och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta lokal programansvarig för Startskottet: 

 

Region Öst (Uppsala och Västerås): Thomas Mattsson, thomas.l.mattsson@jm.se, 018-66 03 25 

Region Väst (Göteborg): Ida Handell, ida.handell@jm.se, 031-703 58 03 

Region Syd (Malmö): Elin Gelander, elin.gelander@jm.se, 040-165 666 

Stockholm: Sara Björkman, sara.bjorkman@jm.se, 08-782 88 02 

 

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post! 

 

Välkommen att skriv din historia med oss!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 8 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Övrigt


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb STARTSKOTTET - JMS STUDENTPROGRAM INOM NYPRODUKTION