JM

SOMMARPRAKTIK TILL REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi tillhandahåller varje sommar ett antal praktikplatser för blivande civilingenjörer och byggnadsingenjörer. Praktiken sker ute i produktion på våra byggprojekt inom Göteborgsområdet. Vi söker dig som har viljan att vara med och utveckla vår verksamhet.   

 

ARBETSUPPGIFTER   

Du kommer att utföra din praktik ute i produktion på något av våra byggprojekt inom Göteborgsområdet.   

 

KVALIFIKATIONER   

Vi söker dig som är studerande inom bygg och är intresserad av att göra sommarpraktik hos oss på JM. Vi ser gärna att du som söker har en önskan att starta din karriär med nyproduktion av bostäder. Om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan och viljan att utvecklas kombinerat med nyfikenhet.   

 

VI ERBJUDER   

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Hos oss blir du sedd, uppmärksammad och du har goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

KONTAKT   

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Bertilsson, epost: ida.bertilsson@jm.se.    

 

Varmt välkommen med din ansökan!   

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb SOMMARPRAKTIK TILL REGION VÄST