JM

SOMMARPRAKTIK NYPRODUKTION

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Vi tillhandahåller varje sommar ett antal betalda praktikplatser för blivande ingenjörer inom bygg. Praktiken sker ute i produktion på våra byggprojekt inom Storstockholmsområdet. Vi söker dig som har viljan till att vara med och utveckla vår verksamhet!

 

Om tjänsten  

Du kommer att utföra din praktik ute i produktion på något av våra byggprojekt inom Stockholmsområdet. Du tilldelas en handledare och du kommer under dina veckor få en god inblick i hur såväl platsledningens som hantverkarnas fartfyllda vardag ute i produktion ser ut. Beroende på din tidigare erfarenhet kan dina arbetsuppgifter och ansvarsområden variera, det viktigaste för oss är att du är nyfiken och engagerad!

 

Din profil  

Vi söker dig som är studerande inom bygg och är intresserad av att göra sommarpraktik hos oss på JM. Vi ser gärna att du som söker har en önskan att starta din karriär med nyproduktion av bostäder. Om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan och viljan att lära och utvecklas kombinerat med en nyfikenhet.  

 

Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

Kontakt  

Har du några frågor om praktikplatsen är du välkommen att kontakta HR Partner Sara Björkman på tel 08-782 88 02 eller maila: sara.bjorkman@jm.se.    

 

Ansökan  

Ansökan görs via denna annons, vi kommer inte ta emot ansökningar via e-post. 

 

Efter sista ansökningsdag kommer vi kalla på intervjuer. Besked och återkoppling kommer ske senast mitten av april.

 

Välkommen att skriva din historia med oss! 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 22 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb SOMMARPRAKTIK NYPRODUKTION