JM

SJUMÅNADERSPRAKTIK NYPRODUKTION BOSTAD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Är du en blivande civilingenjör och läser på Luleå tekniska universitet? Då är du välkommen att söka din sjumånaderspraktik hos oss på JM! 

 

 

Praktikperioden

Under din sjumånaderspraktik är du placerad på något av våra nyproduktionsprojekt i Stockholmsregionen där du främst verkar i en roll som biträdande arbetsledare. Som biträdande arbetsledare stöttar du övrig platsledning, arbetsledning och eventuella mätningstekniker i de dagliga arbetsuppgifterna som finns på ett bygge, vissa av mer administrativ karaktär och andra av mer teknisk karaktär.

 

Du tilldelas en handledare och vi hoppas och tror att du under dina månader på JM kommer få en god inblick i och förståelse för hur en vardag inom nyproduktion ser ut. Beroende på din tidigare erfarenhet kan dina arbetsuppgifter och ansvarsområden variera, det viktigaste för oss är att du är nyfiken och engagerad! utsättning.

 

 

Din profil  

Vi söker dig som studerar vid Luleå Tekniska Universitet och som uppfyller kraven för att utföra en sjumånaderspraktik.  

 

 

Varaktighet

Heltid tillsvidare juni -  december 2019.

 

 

Vi erbjuder  

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition.

 

Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

 

Kontakt  

Sara Björkman, HR-Partner Bostad Stockholm Produktion: sara.bjorkman@jm.se alt 08-782 88 02.

 

 

Ansökan  

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 22 mars 2019. 

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 

Välkommen att skriva din historia med oss! 

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 februari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb SJUMÅNADERSPRAKTIK NYPRODUKTION BOSTAD