JM

REGIONANSVARIG TILL JM SUPPLY STOCKHOLM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

JM Supply ansvarar för materialhanteringen på JMs byggarbetsplatser och tillhör JMs logistikorganisation. Avdelningen befinner sig i en expansiv uppstartsfas och som en följd av detta behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en Regionansvarig. Under 2019 utökar vi antalet arbetsplatser vi verkar på och dessutom breddas innehållet med fler materialkategorier.  

 

DIN ROLL 

JM Supplys kunder är JM produktion och du som regionansvarig skall säkerställa att vi levererar enligt våra prioriteringar; arbetsmiljö, kvalité, tid och kostnad.
 

I rollen som regionansvarig ansvarar du för de projekt där JM Supply verkar inom din region. Detta innefattar planering, utförande, uppföljning, budget samt personalansvar för logistikmedarbetare. Du ansvarar även för bemanning och schemaläggning i dina projekt.
  

Under 2019 utökas arbetsstyrkan och vid årsskiftet förväntas organisationen i Stockholm att vara dubblerad. För att säkerställa en hög kvalitet är det viktigt att du coachar, tränar och leder medarbetare enligt JM Supplys standardiserade arbetssätt. 

 

Du är placerad på kontoret i Solna och arbetet kräver att du tar ansvar för att planera ditt egna arbete och arbetstid. Din verksamhet pågår på byggarbetsplatser mellan 15.00 och 22.00 och dina kunder arbetar mellan 06.30 och 15.30, du förväntas fördela din arbetstid mellan dessa tider.  

 

Då rollen är ny på JM kommer en viktig del av arbetet vara att fortsätta utveckla våra arbetssätt, standarder och processer som vi gemensamt i organisationen tar fram. Du blir en viktig roll i vår strategiska utveckling på JM då vi gör stora satsningar inom materialhantering och logistik på våra arbetsplatser. Du rapporterar till VD på JM Supply. 

 

Då logistikorganisationen växer på JM finns det stora möjligheter för rätt person att delta i en utvecklande och spännande resa!

KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet som ledare inom byggproduktion, industrin eller annan produktionsintensiv verksamhet. Relevant högskoleutbildning inom logistik, bygg, produktion eller motsvarande är meriterande. Så är även teoretisk och praktisk erfarenhet av Lean-baserat arbetssätt.  

 

DIN PERSON 

Vi vill att du som söker har ett stort engagemang för logistik och produktionsprocesser. Du är en lagspelare som tycker om att jobba med människor och känner dig trygg i situationer som kräver tydlighet och kravställning. Rollen kräver ett stort ansvarstagande och en förmåga att kunna strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du trivs i dynamiska miljöer där du genom att vara en god relationsskapare utvecklar goda relationer, såväl internt som externt. Som regionansvarig kommer du att skapa nytt såväl som att driva och förvalta befintligt vilket innebär att du arbetar både strategiskt och operativt.  

 

KONTAKT 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta, HR-Partner, Sara Björkman på tel. 08-782 88 02 (sara.bjorkman@jm.se) eller David Nordgren, VD JM Supply, på tel. 08-782 15 55 (david.nordgren@jm.se).  

 

SÖK TJÄNSTEN 

Välkommen med din ansökan innan sista ansökningsdag. Urval kommer påbörjas efter jul- och nyårshelgen. 

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb REGIONANSVARIG TILL JM SUPPLY STOCKHOLM