JM

PROJEKTLEDARE TILL REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

 

JM i Göteborg har en mycket attraktiv projektportfölj och vi kommer att lansera många nya spännande bostadsprojekt under de närmaste åren. För att klara detta behöver vi din hjälp.

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare på JM får du en stimulerande och utvecklande roll. Du ska leda hela projektutvecklingsprocessen från markförvärv till garantitidens utgång. I projektgruppen som du leder, finns kvalificerad kompetens inom projekteringsledning, kalkyl, inköp, inredning, produktion och försäljning. Vi har i alla mätningar om kundnöjdhet alltid varit nummer ett eller nummer två i branschen och vår ambition framöver är ännu högre och du kommer att ha en nyckelroll i arbetet för att uppnå detta.

 

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är civilingenjör eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Erfarenhet av projektutveckling är meriterande men även annan bakgrund inom samhällsbyggnadssektorn kan vara möjlig. Du behöver ha minst sex års arbetslivserfarenhet. Du är en affärsmässig, drivande person med goda ledaregenskaper som trivs att arbeta tillsammans med engagerade medarbetare. Du kommer till ett stort ledande företag som har kvar det lilla bolagets fördelar och som eftersträvar att vara en av branschens mest attraktiva arbetsgivare.

 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat och modernt företag. JM strävar efter att bli digitalt ledande i branschen. Vi har nyligen flyttat in ett modernt aktivitetsbaserat kontor som är centralt beläget.

 

INTRESSEANMÄLAN  

I denna rekrytering samarbetare vi med SOURCE. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Karin Rudhag 0704-140010.   

 

Välkommen in med din ansökan via länken nedan.

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTLEDARE TILL REGION VÄST