JM

PROJEKTLEDARE TILL JM BOSTAD STOCKHOLM

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

 Nu söker vi projektledare till JM Bostad Stockholm Region Nord. Du tillhör projektutvecklingsgruppen och rapporterar till regionchef. Du är placerad på JMs huvudkontor i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.  

 

Arbetsuppgifter  

I denna befattning har du ett övergripande ansvar för tilldelade projekt, inklusive ett arbetsledande ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår bl. a. ansvar för att:  

 

• projekten drivs och utformas med hänsyn till god ekonomi, nöjda kunder och nöjda medarbetare  

• projektens fastställda intäkt och kostnadsramar följs  

•leverera prognos och kostnadsuppföljning samt rapportering i projekten  

• leda en projektorganisation med tilldelade resurser  

•planera och arbetsleda det dagliga arbetet med tilldelade resurser samt följa upp de olika delprocesserna i projektet (t.ex. projektuformning, produktion och försäljning)  

•säkerställa att projektorganisationen, myndigheter och kunder uppdateras med för projektet nödvändig information  

•säkerställa att arbetsmiljöansvar, etiska riktlinjer och kärnvärden följs  

 

Din bakgrund  

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har minst 3 års erfarenhet av projektledarrollen och är van vid att arbeta med nyproduktion av flerbostadshus. Har du idag en bred roll med ansvar för såväl bostäder som exempelvis kommersiella fastigheter är det också intressant. Det är sannolikt att du idag arbetar på ett medelstort eller stort projektutvecklings, fastighets, eller teknikkonsultföretag. Tidigare erfarenhet inom projektering och/eller produktion är en förutsättning för att lyckas i rollen. Genom dina tidigare befattningar har du goda kunskaper inom bl. a. projektekonomi, plan och bygglagen samt bostadsrättsföreningar.  

 

Du är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt, och har ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt. Du har välutvecklade ledaregenskaper och en god förmåga att engagera andra. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt.  

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

Vi erbjuder dig  

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

Kontakt  

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta:  

HR-chef Jesper Rehn: 08-782 85 69 / 0734 - 326225 / jesper.rehn@jm.se alternativt  

Regionchef Annika Berg: 08-782 15 22 / 0734 – 326949 / annika.berg@jm.se    

 

 

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Varmt välkommen med din ansökan!  

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 1 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTLEDARE TILL JM BOSTAD STOCKHOLM