JM

PROJEKTLEDARE TIDIGA SKEDEN JM ENTREPRENAD

Är du en erfaren byggprojektledare för tidiga skeden eller kanske projekteringsledare inom mark som är redo för nya utmaningar? Vi söker dig som vill arbeta i en prestigelös organisation där det är lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Vår framgång bygger på en balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling.

 

 

Om tjänsten

Nu söker vi en projektledare till JM Entreprenad. Tjänsten är placerad i Stockholm i den interna avdelningen Mark och Infra som arbetar med moderbolaget JM ABs bostadsprojekt och utvecklingsområden. Inom avdelningen får du kollegor inom flera olika befattningar såsom projektledare, arbetschefer, biträdande arbetschefer, platschefer, entreprenadingenjörer med flera. I dagsläget är vi nio projektledare och nu söker vi dig som vill arbeta med projektledning i tidiga skeden.

 

 

Din profil

Som projektledare är du med i tidiga skeden i JM ABs bostadsprojekt med detaljplaneprojekteringen samt vid förvärv. Du samordnar och bistår bostadsprojekten med sakkunskap i mark- och infraarbeten rörande planerad bebyggelse och den planerade bebyggelsens omgivningspåverkan. Du kommer även att bistå med samordning och projektledning av anläggningsprojekt inom ramen för exploateringsprojekt.

 

Du innehar helhetsansvaret genom budgetansvar samt leder och fördelar arbetet inom ramen för ditt område. Vi söker dig som har bred anläggningskompetens och erfarenhet av att arbeta i tidiga skeden. Du vet hur processen i detaljplaneskedet sker ut, är duktig på att förstå projektets helhet och kan hålla ihop projektet utifrån ett markperspektiv. Att projektet inte ”tappar fart” är något vi tror du är med och bidrar till då du följer upp och styr mot fattade beslut och väcker frågor i rätt skede som kan vara kostnadsdrivande. Förutom att arbeta med olika kollegor inom JM Entreprenad kommer du även att arbeta nära kollegorna på JM då vi arbetar tillsammans för projekten.

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Projektledning i utrednings-och planeringsskedet i anläggningsprojekt – från detaljplanearbete fram till projektskapande

• Projektstyrning mot fastställda kvalitets-, ekonomi- och tidsramar

• Ansvar för att leda konsulter och entreprenörer

• Samverkan med externa och interna aktörer, myndigheter och organisationer

 

 

Kvalifikationer

Du har teknisk högskoleutbildning eller motsvarande kompetens med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet som entreprenör, konsult eller beställare. Vi tror att du har erfarenhet som projektledare, byggledare eller projekteringsledare i anläggningsprojekt. Du har teknisk kompetens inom mark och känner dig trygg med PBL. Har du arbetat inom kommunal verksamhet och i tidiga skeden är det en stor fördel.

 

 

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen är du en trygg beslutsfattare med förmåga att leda andra och har stor kommunikativ förmåga. Du har ett brett kontaktnät och trivs med helhetsansvaret att driva projekten framåt och följa upp. Du är strukturerad och har ett gott sinne för ekonomi.

 

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att trivas och passa in i rollen söker vi dig som är van vid att arbeta självständigt och får saker att hända. Du är kommunikativ som person och har lätt för att skapa relationer. Vidare ser vi att du är prestigelös och tycker om att dela med dig av din kunskap till andra. B-körkort är ett krav.

 

 

Ansökan

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansvarig för rekryteringsprocessen: Kattis Sjölander, HR-chef JM Entreprenad. 073-432 54 68, katarina.sjolander@jm.se

 

Rekryterande chef: Carolina Detterfelt

 

Kom och skriv historia med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTLEDARE TIDIGA SKEDEN JM ENTREPRENAD