JM

PROJEKTLEDARE MARK OCH INFRASTRUKTUR

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Om avdelningen och rollen 

I takt med att JM utvecklar allt fler större bostadsområden, har efterfrågan på intern markkompetens ökat. Som följd bildades avdelningen Mark och Infrastruktur 2015, som idag består av 10 medarbetare. Här samlas kompetens inom mark- och exploateringsfrågor, inklusive inköp och kalkyl. Gruppen jobbar i alla skeden inom stadsbyggnadsprocessen, med ett tätt samarbete kollegor emellan, vilket bidrar till varierande uppgifter och ett trevligt arbetsklimat.

 

Avdelningen är ett stöd till övrig organisation inom affärsenheten Bostad Stockholm vad gäller mark- och infrastrukturfrågor, inom förvärv, projektutveckling, projektering, planering, inköp, kalkyl och produktion. 

 

Nu söker vi en Projektledare till avdelningen!  

Tjänsten medför att du delar din tid mellan olika uppdrag. Dels arbetar du som projektledare i ett enskilt större projekt, och dels agerar du sakkunnig i andra projekt. De stadsutvecklingsprojekt du arbetar i är oftast i storleksordningen 600 till 1400 bostäder. 

 

I tjänsten kommer du huvudsakligen att inta rollen som Projektledare för utbyggnad av mark och infrastruktur i större stadsutvecklingsprojekt. Du ansvarar för helheten gällande utbyggnad av allmän platsmark och håller i den övergripande planeringen inom detta såsom projekt- och projekteringsledning, ekonomi, inköp, kalkyl, genomförande och samordning.

 

I ditt uppdrag som sakkunnig bidrar du med din expertkunskap inom markfrågor i flertal bostadsprojekt. Detta arbete är minst lika viktigt, men mätt i tid lägger du fler timmar på ditt projektledaruppdrag.

 

Rollen medför en mycket spännande möjlighet att använda din expertis inom mark- anläggnings- och infrastrukturfrågor hos en kvalitetsmedveten och väletablerad beställare, där du får vara med och påverka förutsättningarna för stora projekt.

 

Den vi söker 

Sannolikt arbetar du som projektledare, byggprojektledare eller projekteringsledare idag och driver mark-/anläggnings-/infrastrukturprojekt. Kanske jobbar du på ett konsultföretag eller ett entreprenadbolag där du är van att jobba från tidigare skeden med olika entreprenadformer. 

 

För att lyckas i tjänsten tror vi också att du har arbetat med större projekt, gärna kopplade till nyproduktion av bostäder och/eller kommersiella fastigheter. Du har genom dina erfarenheter tillgodogjort dig god kunskap om kommunala processer och exploateringsavtal, branschnormer, byggekonomi och produktionsprocessen. 

Du har gärna sannolikt 10 års arbetslivserfarenhet eller mer, samt har läst en ingenjörsutbildning.

 

Du har en pedagogisk förmåga, är lösningsorienterad och ha en god samarbetsförmåga. För JM är det viktigt att du delar deras kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, lyhördhet, stilkänsla och pålitlighet. 

 

Kontakt 

Låter detta som du? Vänligen kontakta ansvarig konsult på Talencia som vi samarbetar med i denna rekrytering; Geraldine von Celsing på 070-779 49 66 eller geraldine.voncelsing@talentia.se. Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 11 januari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 november

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTLEDARE MARK OCH INFRASTRUKTUR