JM

PROJEKTLEDARE GARANTI

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vår Garantiorganisation växer och vi behöver nu förstärka teamet med ännu en projektledare. I rollen ges du möjligheten att forma och utveckla metoder och processer inom ditt ansvarsområde och blir en viktig del i vårt fortsatta utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med trevliga kollegor och god stämning.  

 

 

Din roll 

Som projektledare garanti kommer du att hantera, samordna och projektleda inkomna garantiärenden som är av större art. Arbetet innebär att ansvara för utredningar, åtgärdsförslag i samråd med chef för garanti samt ekonomiuppföljning av garantiärenden. Du hanterar kommunikationen gentemot våra bostadsrättsföreningar och ansvarar för att de överenskommelser som tas mellan parterna även genomförs. Internt samarbetar du främst med andra projektledare och regionchefer som är ytterst ansvariga för våra projekt.  

 

Du rapporterar till avdelningschef för garanti och utgår från huvudkontoret i Frösunda, Solna.  

 

 

Kvalifikationer 

Vi söker dig med en byggteknisk akademisk utbildning eller motsvarande. Du har byggkompetens samt mycket goda kunskaper i entreprenadjuridik. Din bakgrund kan vara inom försäkringsbranschen som skadereglerare eller som projektledare eller motsvarande inom byggbranschen. Har du inköps- och-/eller försäkringskunskaper är det meriterande. B-körkort är ett krav.  

 

 

Din person

Som person behöver du ha en god analytisk förmåga, vara engagerad och tålmodig samt kunna argumentera för din sak vid behov. Du måste tycka om att arbeta självständigt men samtidigt trivas i sociala sammanhang då arbetet är varierat med många kontaktytor, såväl internt som externt. Arbetet kräver att du motiveras av problemlösning och kan hantera små som stora utmaningar. Vidare är det viktigt att du besitter förmågan att tänka kostnadsmedvetet och långsiktigt. Du driver parallella projekt där förmågan att vara strukturerad, noggrann blir viktigt såväl som att du under perioder av högre belastning kan behålla ditt fokus och lugn.  

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

 

Vi erbjuder 

Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

 

Vill du skriva historia med oss?

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi kommer ha ett löpande urval.

 

Har du några frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Partner Camilla Forssberg på 08- 782 18 24 (camilla.forssberg@jm.se). Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Bostad Produktion – Garanti, Johan Hansson på 08-782 86 68 (johan.hansson@jm.se).

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 februari . Arbetsort : Solna . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTLEDARE GARANTI