JM

PROJEKTLEDARE EFTERMARKNAD JM ENTREPRENAD

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM Entreprenad. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Vi söker en Projektledare till JM Entreprenads eftermarknadsavdelning som arbetar med bolagets tre regioner Bostad, Kommersiellt och Anläggning. Avdelningen består av en liten grupp medarbetare som arbetar tätt med ett gott samarbete. Som Projektledare på eftermarknad ingår du i TKI-avdelningen (teknik, kalkyl och inköp) och rapporterar till TKI-chef och Projektchefer. Tjänsten är tillsvidare med önskvärd start omgående.  

 

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din inställning och ditt engagemang. Du vill växa med oss och har ett stort driv, god social kompetens och är bra på att skapa och upprätthålla kontakter både externt och internt. Du trivs med att arbeta både med helheten och detaljerna och värnar om ett gott slutresultat i din leverans! 

 

I ditt dagliga arbete projektleder du eftermarknadsarbetet tillsammans med eftermarknadsgruppen. Du är mycket ute hos våra kunder i projekt och gör bedömningar och åtgärdsförslag. I rollen som projektledare är du JM Entreprenads ansikte utåt mot våra kunder och slutkunder, så för att lyckas i rollen är du serviceinriktad och kommunicerar väl i tal och skrift. 

 

Vi söker dig som har en byggnadsingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Du har god kunskap inom byggteknik och arbetsmiljö. B-körkort är ett krav. 

 

KONTAKT

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-partner Katarina Sjölander på 08-782 88 12 eller katarina.sjolander@jm.se 

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTLEDARE EFTERMARKNAD JM ENTREPRENAD