JM

PROJEKTLEDARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Nu söker vi en Projektledare till JM Region Öst med placering i Uppsala. Regionen har för närvarande ca 300 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Knivsta, Sigtuna, Upplands Väsby, Vallentuna, Norrtälje, Linköping och Norrköpings kommun.

 


Arbetsuppgifter

Som Projektledare får du en varierande tjänst med ett övergripande ansvar för tilldelade projekt från uppstart till avslut. Projekten drivs och utformas med hänsyn till god ekonomi, nöjda kunder och nöjda medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 

  • Säkerställa att intäkter och kostnadsramar efterföljs
  • Leverera prognos och kostnadsuppföljning samt rapportering i projekten
  • Skapa en projektorganisation med tilldelade resurser
  • Planera och arbetsleda det dagliga arbetet med tilldelade resurser samt följa upp de olika delprocesserna i projektet (t.ex. projektutformning, produktion och försäljning)
  • Arbetet i projektet bedrivs i enlighet med gällande verksamhetssystem samt enligt JM:s policys
  • Säkerställa att projektorganisationen, myndigheter och kunder uppdateras med för projektet nödvändig information
  • Säkerställa att arbetsmiljöansvar, etiska riktlinjer och kärnvärden följs

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har minst fem års erfarenhet av projektledarrollen och är van vid att arbeta med nyproduktion av flerbostadshus. Har du idag en bred roll med ansvar för såväl bostäder som exempelvis kommersiella fastigheter är det också intressant. Tidigare erfarenhet inom projektering och/eller produktion är en förutsättning för att lyckas i rollen. Genom dina tidigare befattningar har du goda kunskaper inom bl.a. projektekonomi, plan och bygglagen samt bostadsrättsföreningar. 

 

Du är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt, och har ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt. Du har välutvecklade ledaregenskaper och en god förmåga att engagera andra. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet. Du innehar B-körkort och talar och skriver det svenska språket obehindrat.

 


Vi erbjuder dig

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. 

 


Placering

Uppsala

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 11 december 2019. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Kontakt   

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller mikaela.hockman@jm.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta Maria Lind på 018-660311 eller maria.lind@jm.se.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 december . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 21 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTLEDARE