JM

PROJEKTINKÖPARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Nu söker vi en Projektinköpare till JM Region Öst. Regionen har för närvarande ca 300 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Knivsta, Sigtuna, Upplands Väsby, Vallentuna, Norrtälje, Linköping och Norrköpings kommun.

 


ARBETSUPPGIFTER

Som Projektinköpare kommer du att ha övergripande ansvar för inköpsprocessen i specifika projekt där du arbetar utifrån våra ramavtal. Arbetet innehåller många kontaktytor, både internt och externt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 

  • Hantera samtliga inköp i specifika projekt
  • Leda upphandlingsmöten med leverantörer
  • Upprätta inköpsplan och inköpsstrategi
  • Genomföra och följa upp förfrågningar, anbud, inköp och avrop enligt inköpsplan
  • Genomföra leverantörsutvärderingar
  • Följa upp avvikelser och vara behjälplig vid regleringar med leverantörer och UE

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning med arbetslivserfarenhet inom inköp, gärna inom byggproduktion. Du är även välkommen att söka om du har arbetslivserfarenhet från byggbranschen med en byggteknisk bakgrund. Har du eftergymnasial utbildning inom inköp eller byggteknik är det meriterande. Det är även meriterande om du har kunskap om installation, ritningsläsning samt kostnadsuppföljning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet inom entreprenadinköp och entreprenadjuridik.

 

För att trivas i rollen är du social och har lätt för att samarbeta med såväl interna som externa parter. Som person har du en positiv attityd i arbetet och kan strukturera och organiserar arbetet på ett effektivt vis. Vidare är du trygg och stabil i dig själv och har lätt för att ta egna initiativ. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat.

 

Du innehar B-körkort.

 


VI ERBJUDER DIG 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 


PLACERINGSORT

Örebro, Västerås eller Uppsala. Resor i tjänst förekommer inom vår region.

 

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-11-03. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

 

KONTAKT 

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller mikaela.hockman@jm.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta Eva Baker på 018–660328 eller eva.baker@jm.se.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 3 november . Arbetsort : Uppsala, Västerås, Örebro . Publicerat : 7 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTINKÖPARE