JM

PROJEKTERINGSLEDARE TILL REGION VÄST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

Nu söker vi en Projekteringsledare till Region Väst med placering på vårt regionkontor i Göteborg. Tjänsten som Projekteringsledare ingår i projekteringsavdelningen med åtta medarbetare. 

 

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projekteringsledare ansvarar du för projekteringsprocessen och är den som omvandlar våra visioner till bygghandlingar. Arbetet innebär att du med stöd av övriga resurser inom JM tar fram program-, system- och bygghandlingar med tillhörande beskrivningar. Du leder projektering och konsulter mot uppställda mål för projektet. Som projekteringsledare är du en nyckelperson i projekten och följer dem hela vägen som bollplank till projektledare, platschefer och andra kollegor. Du har en viktig funktion i arbetet med att skapa hus att trivas i. 

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har bred erfarenhet av byggprocessen. Du har flera års erfarenhet som projekteringsledare eller som teknisk konsult. Kunskaper om produktion, konstruktion och installationer värdesätts också. Som person behöver du tycka om att arbeta i projektteam. Du är lyhörd, flexibel och har lätt för att skapa kontakter både intern och externt. Du ser projektets affär i ett helhetsperspektiv samtidigt som du tycker det är roligt med detaljer. Du är drivande, lösningsfokuserad och kan skapa struktur för ditt arbete och utifrån detta agera metodiskt. Du tycker det är roligt att leda och styra andra människor och har ett genuint intresse för bostäder och boende. 

 

JM ERBJUDER 

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymmer för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM. JM strävar efter att bli digitalt ledande i branschen. Vi har nyligen flyttat in ett modernt aktivitetsbaserat kontor som är centralt beläget.

 

INTRESSEANMÄLAN  

I denna rekrytering samarbetare vi med SOURCE. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Karin Rudhag 0704-140010.   

 

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTERINGSLEDARE TILL REGION VÄST