JM

PROJEKTERINGSLEDARE

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Nu söker vi dig som vill vara med och lägga grunden till ett bättre liv för våra kunder genom att skapa boenden och hållbara livsmiljöer i Malmö/Lund med omnejd. Det sker många små och stora händelser i våra hus och områden varje dag och vi hoppas att du vill vara med och skriva historia tillsammans med oss.

 

Vi är övertygade om att grupper med olika bakgrund och perspektiv är mer innovativa, delar kunskap och löser uppgifter på bättre sätt. Därför satsar JM på att bygga jämställda team. För att stärka våra mål behöver vi dig som delar vår vision och som har potential att utvecklas hos oss på JM.

 

 

ARBETSUPPGIFTER

Som Projekteringsledare ansvarar du för projekteringsprocessen och är den som omvandlar våra visioner till bygghandlingar. Du skapar förutsättningar för att det ska skrivas historia i våra hus och bostadsområden. Arbetet innebär att du tillsammans med projektledaren tar fram program-, system- och bygghandlingar med tillhörande beskrivningar. Du leder projekteringen och konsulter mot uppställda mål för projektet. Du ser också till att projekteringen hålls inom givna ramar för projektet, såväl ekonomiskt som tidsmässigt. Som projekteringsledare är du en nyckelperson i projekten och driver projekten hela vägen tillsammans med projektledare, platschefer och andra kollegor.

 

På JM arbetar vi med strukturerad projektutveckling och vill så långt det går arbeta med standardiserade processer och produktstyrande anvisningar. Vi jobbar löpande med att förbättra processen och ser därför att du bidrar med dina förbättringsförslag och erfarenheter.    

 

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har ett par års erfarenhet inom byggbranschen och goda kunskaper inom projekteringsprocessen. Erfarenhet från projekteringsledning är meriterande.

 

Som person är du lyhörd, lösningsorienterad och har lätt för att skapa kontakter både internt och externt. Du ser projektets affär i ett helhetsperspektiv samtidigt som du roas av detaljer och agerar utifrån ett metodiskt arbetssätt. Du tycker att det är roligt att leda människor och har ett genuint intresse för bostäder och boende. 

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet. 

 

 

VI ERBJUDER

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. 

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

 

 

KONTAKT

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tf. HR-chef Elin Gelander via mail: elin.gelander@jm.se.

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 

Välkommen att skriva din historia med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 9 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PROJEKTERINGSLEDARE