JM

Processledare rotorsaksanalys

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Nu söker vi dig som vill vara med att fortsätta driva vårt förbättringsarbete inom produktion!   

  

Om tjänsten 
JM har i dagsläget ett välutvecklat verksamhetssystem, som ger medarbetare i alla funktioner verktygen att utföra sitt jobb på bästa sätt. Detta ger goda förutsättningar för rätt kvalitet i slutprodukten, det vill säga de bostäder som JM levererar. JM har under många år arbetat med Strukturerad Projektutveckling vilket syftat till standardisering av produkt och processer enligt några av de grundläggande principerna inom Lean Production.

 

Som Processledare med inriktning Rotorsaksanalys bidrar du till att förbättra JM:s arbetssätt, utifrån Ishikawametoden. I denna roll kommer du initialt fokusera på två av våra prioriteringsområden; arbetsmiljö och kvalitet, men med tiden kan fler fokusområden tillkomma.

I dina arbetsuppgifter ingår att:  

  • Självständigt analysera statistiskt material såsom felanmälan under garantitiden, arbetsskadestatistik m.m. vilka ligger till grund för den fortsatta rotorsaksanalysen  
  • Självständigt driva workshops med sakkunniga representanter från verksamheten  
  • Presentera förslag till åtgärder i olika interna beslutsforum
  • Ansvara för att beslutade åtgärder implementeras i Verksamhetssystemets processer i samarbete med processägare  
  • Följa upp implementerade åtgärder ur ett kostnadsperspektiv  

 

Utöver att leda och genomföra rotorsaksanalyser ingår i uppdraget även att samordna, förvalta och utveckla JMs produktionsprocess. Arbetet sker i nära samarbete med Processägare produktion. 

 

Det uppdraget innebär bland annat att:  

  • Driva, samordna, förvalta och utveckla förbättringsarbetet avseende produktionsprocessen i JMs Verksamhetssystem  
  • Genomföra analyser, utredningar och utvärderingar av förbättringsförslag  

 

Tjänsten tillhör JM Produktion organisatoriskt och du rapporterar till Kvalitetschefen. Tjänsten medför att man tillgodogör sig goda kunskaper om JMs organisation, och därmed får en unik utgångspunkt för att ta sig an fler utmaningar inom koncernen på sikt.

 

Den vi söker
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta med processutveckling och förändringsledning, där Ishikawa/5 Whys-metodik har ingått som en av dina valda metoder. Sannolikt arbetar du som managementkonsult eller in-house på ett större företag. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen eller verkstad/tillverkande industri. Vad gäller utbildning är det sannolikt att du har en akademisk utbildning inom teknik och/eller ekonomi. 

Personliga egenskaper som JM värderar högt är prestigelöshet, lyhördhet, höga ambitionsnivå och att vara en lagspelare.  

 

Kontakt

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Geraldine von Celsing på Talentia vilka är vår samarbetspartner i denna rekrytering. Du når henne på e-mail geraldine.voncelsing@talentia.se alternativt 070-779 49 66. 

 

Urval sker löpande, så sök redan idag via Talentias hemsida, följ länk: https://www.talentia.se/lediga-jobb/processledare-rotorsaksanalys

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

 

Välkommen att skriva din historia med oss!

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 augusti

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning Chef & Ledning Ekonomi & Finans Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb Processledare rotorsaksanalys