JM

PRAKTIK NYPRODUKTION

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Vi tillhandahåller varje hösttermin ett antal betalda praktikplatser för blivande ingenjörer inom bygg. Praktiken sker ute i produktion på våra byggprojekt inom Storstockholmsområdet. Vi söker dig som har viljan till att vara med och utveckla vår verksamhet!

 

 

Om tjänsten 

Du kommer att utföra din praktik ute i produktion på något av våra byggprojekt inom Stockholmsområdet. Du tilldelas en handledare och du kommer under dina veckor få en god inblick i hur såväl platsledningens som hantverkarnas fartfyllda vardag ute i produktion ser ut. Beroende på din tidigare erfarenhet kan dina arbetsuppgifter och ansvarsområden variera, det viktigaste för oss är att du är nyfiken och engagerad!

 

 

Din profil 

Vi söker dig som är studerande inom bygg och är intresserad av att göra sommarpraktik hos oss på JM. Vi ser gärna att du som söker har en önskan att starta din karriär inom nyproduktion av bostäder. Om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

 

Du har helt enkelt en stark vilja och drivkraft att få lära dig. Din nyfikenhet sätter gränsen!

 

 

Vi erbjuder 

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

 

 

Kontakt 

För att söka sommarpraktik registrerar du ditt CV via länken nedan. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail, men har du frågor om praktikplatsen eller JM som företag är du välkommen att kontakta HR Partner Evelina Heimer på evelina.heimer@jm.se.

 

Efter sista ansökningsdag, vilket är den 6:e juni, kommer vi kalla på intervjuer och ge dig närmare återkoppling på din ansökan.  

 

Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 6 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 april

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PRAKTIK NYPRODUKTION