JM

PLATSCHEF TILL JMS BOSTADSPRODUKTION

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

Nu söker vi ytterligare en platschef till våra projekt i Malmö/Lund med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  

 

 

ARBETSUPPGIFTER 

Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Tjänsten innebär budgetansvar, arbetsmiljöansvar och personalledning. Vidare ansvarar du för planering av det dagliga arbetet, löpande kontroll av kostnader, dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer.  

 

 

KVALIFIKATIONER 

Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet, helst inom nyproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen.  

 

Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

 

VI ERBJUDER 

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  

 

 

KONTAKT 

Om du har några frågor om tjänsten vänligen kontakta HR-partner Elin Gelander via mail: elin.gelander@jm.se.

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

 

Välkommen in med din ansökan! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 april . Arbetsort : Lund, Malmö . Publicerat : 28 mars

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PLATSCHEF TILL JMS BOSTADSPRODUKTION