JM

PLATSCHEF TILL JM ENTREPRENAD

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

 

JM Entreprenad söker en Platschef!

JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag till JM AB som genomför entreprenader i Storstockholmsområdet. Verksamheten inom anläggning omsätter ca 1,2 miljarder och sysselsätter ca 260 medarbetare. Verksamheten har en bred erfarenhet av mark- och anläggningsentreprenader, med allt från gatu- och ledningsarbeten till komplicerade betongarbeten. Du kommer till en framtidsinriktad miljö och i en organisation med utvecklingsmöjligheter och utmaningar. JM Entreprenad är en platt och prestigelös organisation där det är lätt att bli sedd och uppmärksammad - en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Bolagets framgång bygger på en balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling.

 

Rollen

Vi söker en erfaren Platschef till en av våra sex arbetschefsgrupper som vill driva stora komplexa anläggningsprojekt. Som Platschef hos oss har du ansvar för de tilldelade projektens arbetsmiljö, ekonomi och personal. Du har en Avdelningschef som närmsta chef och rapporterar operativt till din Arbetschef.

 

Egenskaper och kvalifikationer

Vi ser att du har gedigen erfarenhet från anläggningsbranschen. Du har arbetat ett flertal år i rollen som Platschef och har drivit stora projekt runt 200 miljoner. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att trivas och passa in i rollen söker vi dig som är van vid att arbeta självständigt och får saker att hända. Du är kommunikativ som person och har lätt för att skapa relationer. Vidare ser vi att du är prestigelös och tycker om att dela med dig av din kunskap till andra. B-körkort är ett krav.

 

Kontakt

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansvarig för rekryteringsprocessen: Katarina Sjölander, HR-chef JM Entreprenad.  073-432 54 68, katarina.sjolander@jm.se

 

Kom och skriv historia med oss!

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PLATSCHEF TILL JM ENTREPRENAD