JM

PLATSCHEF REGION ÖST

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

JM växer och nu söker vi en ny platschef till vår verksamhet på region öst. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder.  

 

ARBETSUPPGIFTER  

Som platschef på JM har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Du arbetar tillsammans med projektgruppen som består av duktiga tjänstemän och hantverkare. Som platschef kommer du att vara involverad i både interna och externa projekt. Tjänsten innebär budgetansvar, arbetsmiljöansvar och i viss mån personalansvar. Vidare ansvarar du för planering av det dagliga arbetet, löpande kontroll av kostnader, dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer.  

 

KVALIFIKATIONER  

Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet, helst inom nyproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen. B-körkort är ett krav. 

 

Som person är du strukturerad, engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.  

 

VI ERBJUDER DIG 

Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM. 

 

PLACERINGSORT 

Uppsala, Norrtälje, Upplands Väsby eller Vallentuna 

 

ANSÖKAN 

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2018-10-31. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.  

 

KONTAKT För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller mikaela.hockman@jm.se. För mer information om tjänsten kan du kontakta Martin Lundström på 018-495 50 25 eller martin.lundstrom@jm.se

 

Välkommen in med din ansökan! 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Uppsala

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PLATSCHEF REGION ÖST