JM

PLATSCHEF

Vill du ha en nyckelroll med övergripande ansvar för produktionen på någon av våra byggarbetsplatser i Göteborg?

 

Om tjänsten

Vi söker ytterligare Platschefer till vår produktionsverksamhet i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och har gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  

 

Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen.

 

Arbetsuppgifter som ingår i rollen:

• Ansvara för ledning och uppföljning av produktionen på byggarbetsplatsen

• Bevaka och följa upp tidplan och logistik på byggarbetsplatsen

• Personalledning

• Arbetsmiljöansvar, BAS-U

• Löpande kontroll av kostnader, budgetansvar, prognosarbete

• Driva och utveckla produktionsprocessen

• Dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer

 

JM har valt att arbeta på ett enhetligt sätt på alla våra arbetsplatser, detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder.  För dig som Platschef betyder det att du kan lägga mer energi på att hitta lösningar som är unika för just ditt projekt. Vi utvecklar ständigt denna process och för att ta tillvara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi systematiskt med att omhänderta förbättringsförslag. Vi har fokus på ordning och reda och lägger stor viktig vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser. 

 

 

Din profil 

Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet inom nyproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen. 

 

Du har mycket goda ledaregenskaper och en god förmåga att vägleda och engagera andra. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta metodiskt. Du ser långsiktigt på ditt arbete och du har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med olika människor på ett bra sätt.

 

För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

 

 

Vi erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Du har ett nära samarbete med arbetsledare, entreprenadingenjör och arbetschef. Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till JMs fortsatta utveckling. 

 

Vi vill skapa förutsättningar så du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20 % av våra hantverkare vara kvinnor. 

 

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

 

 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson rekrytering. Rekryteringskonsult och kontaktperson för uppdraget är Ira Isaksson, ira@isakssonrekrytering.se, telefon: 0704857559. 

 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail. 

 

Välkommen in med din ansökan! 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 juni . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från JM

Alla jobb hos JM

Liknande jobb PLATSCHEF